• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404021308922
  • خبرنگار : 50604

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان گلستان تاکید کرد

وفاق رسانه‌ای؛ لازمه توسعه‌ گلستان

وفاق رسانه‌ای؛ لازمه توسعه‌ گلستان

ایسنا/گلستان دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان گلستان بر ضرورت تعامل سازنده بین رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها در گلستان باید به سمت تولید محتوای تحلیل‌محور و پرداختن به چالش‌ها و فرصت‌های اصلی استان حرکت کنند.

مرتضی قندهاری در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم نقش‌آفرینی جدی رسانه‌ها در موضوعات مهم استان، خواستار ارتقای سطح تحلیل و بررسی مسائل کلان و اولویت‌دار استان شد.

قندهاری گفت: ما در گلستان، به یک خط و صدای مشترک برای پیگیری امور نرسیده‌ایم، در حالی که بسیاری از استان‌های بزرگ کشور، برای پیشبرد طرح های کلانشان با وجود اختلاف نظرهای متعدد، وحدت نظر دارند.

او افزود: نبود این صدای واحد در میان جریان‌های مختلف و رسانه ها، خود را در به سرانجام نرسیدن موضوعات کلان و اثرگذار استان از جمله «طرح‌هایی مانند پتروشیمی، سد نرماب، آشوراده، تله‌کابین و..) نشان می دهد.

قندهاری گفت: ما باید تعریف دقیقی از وظایف دستگاه‌ها و رسانه‌ها داشته باشیم تا با مطالبه گری رسانه ها بویژه در سطح ملی، موضوعات مهمی که به توسعه گلستان و کاهش مشکلات مردم می انجامد، مورد توجه قرار گیرد. 

به گفته وی، برخی از چالش های کلانی که در استان وجود دارد، نشان می دهد که در نقطه صفر تصمیم‌گیری دقت لازم نشده و اکنون این مشکلات گریبان گیر استان شده است.

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان گلستان با بیان اینکه خبرهای منفی از گلستان بیش از حد بازتاب داده می‌شود، گفت: ما باید به این موضوع  توجه کنیم که انتشار مکرر اخبار منفی از استان در سطح ملی و بین المللی بدون تحلیل بازخوردها و اثرات منفی، وجهه استان گلستان را تخریب می کند.

قندهاری افزود: در رسانه‌های ملی و بین‌المللی کمتر شاهد انتشار اخبار امیدبخش از استان گلستان هستیم، در حالی که مدیریت درست خبری و انتشار هوشمندانه می‌تواند بر نگاه عمومی، سرمایه‌گذاری و توسعه استان اثر بگذارد.

وی با اشاره به سفر استاندار و مدیران ارشد استان گلستان به استان مازندران و مقایسه توسعه‌یافتگی آن منطقه گفت: در استان مازندران با پیگیری و فرصت شناسی، مجوز برخی تصمیمات و اقدامات مهم از سطح ملی اخذ شده و همین موضوع اجرای امور را تسهیل کرده است.

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان گلستان تاکید کرد: در توسعه پایدار ( توسعه با رعایت ملاحظات زیست محیطی) مازندران یکی از الگوهای قابل توجه است، وقتی برخی موارد در منطقه دیگری امکان اجرا دارد، در گلستان هم اجرای آن باید ممکن شود.

او در پایان گفت: روابط عمومی استانداری آماده همکاری گسترده تر و بیشتر با همه رسانه‌هاست چرا که هدف ما وفاق رسانه‌ای برای توسعه گلستان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha