• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404040603676
  • خبرنگار : 50604

برگزاری سوگواره شیرخوارگان حسینی در گلستان

برگزاری سوگواره شیرخوارگان حسینی در گلستان

ایسنا/گلستان امسال نیز همچون سال‌های گذشته، دست‌های کوچک شیرخوارگان، پرچم‌های مظلومیت کربلا را بر دوش کشیدند و دل‌های بزرگ مادران، طوفان عشق به امام حسین (ع) را فریاد زد.

در نخستین جمعه ماه محرم، هوای مصلی وحدت گرگان آمیخته به عطر اشک و ناله‌های مادرانه بود؛ اشک‌هایی که نه از درد که از عشق می‌جوشید و بغض‌هایی که یادآور مظلومیت کوچک‌ترین شهید کربلا بود.

مادران گلستانی با کودکان خردسال خود، سیاه‌پوش و دلی مالامال از ارادت، در سوگواره شیرخوارگان حسینی حاضر شدند تا همچون حضرت رباب، طفل دلبندشان را نذر امام حسین(ع) کنند و عهدی تازه با مکتب عاشورا ببندند.

این مراسم معنوی در ۲۷ بقعه متبرکه استان گلستان برگزار شد و مادران، نوزادان خود را با لباس‌های سبز و سربندهای «لبیک یا حسین» آراسته بودند، کودکان، گویی گل‌های بهشتی بودند که در آغوش مادرانِ سوگوار، روایتگر مظلومیت علی‌اصغر (ع) شدند.

هوای امامزادگان و مصلی‌ها، نه از عطر گل، که از بوی اشک و دعا پر شده بود؛ گویی هر نوزاد، زمزمه‌کننده نوای یا حسین بود و هر مادر، مرثیه‌خوان مظلومیت کربلا.

در گرگان، مادران پس از مراسم با کالسکه‌های سفیدپوش به سمت آستان امامزاده عبدالله (ع) حرکت کردند، گویی کاروانی از عاشقان حسینی بودند که راهی کربلا شدند. امسال، این آیین رنگ خشم مقدس نیز به خود گرفت؛ اشک‌های مادران، هم برای طفل شش ماهه کربلا بود و هم برای کودکان مظلوم غزه؛ گویی علی‌اصغر (ع) امروز در آغوش هر مادر فلسطینی نیز به شهادت رسیده است.

این نوزادان، سربازان فردای امام زمان (عج) هستند؛ مادران گلستانی با شرکت در این مراسم، عهد بستند که فرزندانی حسینی پرورش دهند.

محرم در گلستان، تنها ماه عزاداری نیست؛ ماه بیداری است، ماهی که هر کودک، یادآور فریاد هل من ناصر ینصرنی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha