• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۰
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404040603911
  • خبرنگار : 71660

فیدان: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود

فیدان: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اقدام ایران در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت آنچه ایران انجام داد، دفاع مشروع از خود بود.

به گزارش ایسنا، حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی با مشارکت آمریکا به تاسیسات هسته‌ای، نظامی و مناطق مسکونی ایران در سحرگاه ۲۳ خرداد آغاز و منجر به شهادت شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی شد و در مقابل، عملیات موفقیت‌آمیز نیروهای مسلح ایران برای دفع تهاجم به دشمن صهیونیستی با عملیات «وعده صادق ۳» انجام شد.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه شامگاه جمعه در سخنانی بیان کرد: «کاری که ایران انجام داد، دفاع مشروع از خود بود. همچنین، آنچه شاهد بوده‌ایم این است که اسرائیل طرف قدرتمندی نیست که بتواند قابلیت‌های هسته‌ای ایران را از بین ببرد.»

وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه «ایران و آمریکا باید مذاکره کنند» گفت: «ایران و آمریکا شاید بتوانند در مذاکرات آتی خود به توافقی در رابطه با هسته‌ای دست یابند. ما انتظار داشتیم که جنگ در غزه، گسترش نیابد اما این اتفاق افتاد.»

فیدان نیز با تکرار ادعاهای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «پس از حملات آمریکا، مشخص است که تاسیسات هسته‌ای ایران آسیب قابل‌توجهی دیده و غیرقابل استفاده شده‌اند.»

وزیر خارجه ترکیه با ادعای اینکه «آتش‌بس با فرض نابودی نابودی ظرفیت هسته‌ای ایران شکل گرفته است»، گفت: در حال حاضر دوره سکوت است و یک توافق بین ایران و آمریکا نیاز است تا این آتش‌بس را دائمی‌تر کند.

فیدان درباره ماجرای حمله رژیم صهیونیستی به ایران نیز گفت: شبی که اسرائیل به ایران حمله کرد، ما از مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا تماسی را دریافت کردیم. موضوعات خاصی مورد بحث قرار گرفت. آمریکایی‌ها گفتند که نقشی در این حمله ندارند و ایران نباید حمله (متقابل) انجام دهد. آمریکایی‌ها همچنین درباره امنیت (منطقه) نگران بودند. 

او در ادامه گفت: روزی که بمب‌افکن‌های آمریکایی در آسمان بودند، ما درباره احتمال حمله با «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران صحبت کردیم و پس از آن حمله صورت گرفت.

او در قسمت دیگری از سخنانش با اشاره به جنگ غزه و جنگ اوکراین گفت: «اکثر کشورهای اروپایی خواهان آتش‌بس در مورد اوضاع غزه و اوکراین نبودند و اکنون تازه می‌بینند که اوضاع به سطح پیامدهای غیرقابل تحمل رسیده است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha