• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404021308923
  • منبع : ریاست جمهوری

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه «حمایت از تولید در سال ۱۴۰۴»:

نگاه‌های لحظه‌ای به تولید ضربه ‌می‌زند

نگاه‌های لحظه‌ای به تولید ضربه ‌می‌زند

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه‌ای در خصوص «حمایت از تولید» گفت: برنامه اقتصادی دولت، برنامه اقتصادی «شرایط خاص» است و با توجه به شعار سال دغدغه همه دستگاه‌ها و حتی آنهایی که مستقیما با تولید در ارتباط نیستند، باید کمک‌رسانی به افزایش تولید و سرمایه‌گذاری در این حوزه باشد.»

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در این جلسه که صبح امروز با حضور وزرای جهاد کشاورزی، صمت، سرپرست وزارت اقتصاد و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، با تاکید بر اینکه برنامه‌های دولت وفاق در سال ۱۴۰۴ بر افزایش تولید و حمایت از تولیدکنندگان معطوف است گفت: امسال آنچه که برایمان اهمیت زیادی دارد و بر آن متمرکز شده‌ایم، بالابردن سرعت عمل در حوزه اجرایی، خصوصا در راستای کمک به تولید است، واقعیت این است که سرعت عمل دستگاه‌های مرتبط با حوزه واردات و صادرات از مقطعی به دلایل مختلف کاهش زیادی داشته است و مثلا  ترخیص کالاها از ۱۰ روز به ۷۰ یا ۸۰ روز رسیده که این زمان باید امسال به حداقل ممکن کاهش یابد.
عارف ادامه داد: ما در عین حال که خصوصا در زمینه واردات و صادرات به سراغ راهکارهای سرعت بخش رفته‌ایم، تلاش می‌کنیم تا مسیرهای شفاف‌تری که جلوی سوء‌استفاده را هم بگیرد به کار ببندیم.
معاون اول رئیس‌جمهور افزود: باید به گونه‌ای عمل کنیم که هر جا احساس شود از قانون سوء استفاده صورت می‌گیرد با سرعت جلوی آن مسدود شود، راهبرد دولت این است که امور، پیشرفت سریع‌تری داشته باشد و این مهم خصوصا در بحث سرمایه‌گذاری در تولید و همچنین در حوزه ترخیص کالاها از گمرکات، اهمیت بسیار زیادی دارد.
عارف تأکید کرد: بی‌اعتنایی و نگاه‌های لحظه‌ای به تولید ضربه ‌می‌زند که با ابلاغ برنامه سال، سعی خواهیم کرد جلوی این آسیب‌ها به صورت جدی گرفته شود، ما معتقدیم که حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در تولید، وظیفه‌ یک دستگاه خاص نیست، بلکه همه باید پای کار بیایند و برای تسریع در کارها و شفاف‌سازی در امور، تلاشمان را چند برابر کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha