• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404021309041
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

امام جمعه تبریز:

مصوبات شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌شرقی نباید به مباحث تئوری محدود شود

مصوبات شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌شرقی نباید به مباحث تئوری محدود شود

ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه تبریز گفت: مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان نباید به مباحث تئوری محدود شود بلکه باید با اجرای آنها و ارائه راهکارهای عملی، نو و قوی، زمینه برای رشد و پیشرفت فرهنگ جامعه و تعالی فرهنگ جمعی متناسب با شرایط روز اجرا شود.

حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل در یکصد و بیست و هشتمین جلسه ی شورای عمومی استان با بیان این مهم گفت: جلسات شورای فرهنگ عمومی استان، هم ماهانه به صورت منظم و منسجم برگزار می شود و هم هر جلسه مصوباتی دارد که اجرای هر کدام از آنها می تواند برخی شبهات و ناهنجاری های رخ داده در جامعه را رفع و رجوع کند.

همچنین با بیان این که از جمله اهداف تشکیل و برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی، پاسداشت و احیای آداب و رسوم فراموش شده و در اولویت آنها تعمیم فرهنگ تکریم والدین، احترام به حقوق کودکان، اشاعه ی فرهنگ حجاب و عفاف، گسترش ازدواج در سنین جوانی، توسعه راهکار برای ازدواج های پایدار، کنترل خشم و هیجانات آنی برای پیشگیری از تبعات آنها از جمله قتل است.

وی گفت: این در حالی است که جامعه ی ما حتی در ساده ترین و ابتدایی ترین موضوعات فرهنگی هم با چالش مواجه است آن هم در حالی که این موضوعات و مسائل در شأن مردم ایران و آذربایجان شرقی نیست و اگر امروز فرهنگ ایرانی - اسلامی در جامعه کم رنگ شده است، کوتاهی از سوی برخی مسئولان بوده و بس، همچنانکه اگر امروز با کندی رشد جمعیت مواجهیم، این مشکل ریشه در کم کاری ها و عملکردهای نادرست گذشته دارد از این رو مسئولیت کنونی فرهنگ عمومی، دوچندان می شود و باید با اقدامات اجرایی موثر، این کاستی ها جبران شود.

وی در عین حال با تاکید بر اینکه ظواهر فرهنگ مهم نیست بلکه عمق و معنای نهفته در آن فرهنگ است که اهمیت دارد، گفت: با رعایت اصالت برخی آداب و سنن، می توان آن سنت را به بهترین شکل در جامعه تعمیم و تعمیق داد حتی در حوزه ی موسیقی یا شادی های عمومی و جشن و سرورها.

 حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل تهیه و پخش برخی برنامه های ارزشمند همانند انعکاس زندگی مردم روستانشین و عشایر در دورترین نقاط استان را از جمله اقدامات موثر در جهت ماندگاری و زنده نگهداشتن آداب و رسوم موجود در این مناطق برشمرد و افزود: هم اکنون جامعه ی ما از فرهنگ عمومی واحد و یکپارچه برخوردار نیست و علت آن هم مهاجرت هایی است که از روستاها یا شهرهای کوچک به مراکز انجام می شود، بدیهی است که باید با هم اندیشی و عمق نگری به یک فرهنگ یکپارچه برسیم و آن فرهنگ را عمومیت دهیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام‌جمعه تبریز،وی ضمن گرامیداشت دهه ی کرامت، بزرگداشت روز کارگر و معلم، پیروزی شیرین تیم فوتبال تراکتور را به همه ورزش دوستان و هواداران فهیم این تیم تبریک گفت و افزود: این پیروزی فرصتی مغتنم برای استان است و همچنان که مایه ی شور و نشاط اجتماعی شد، می تواند با برخی اقدامات از جمله بومی گزینی و بهره مندی از نیروهای انسانی متخصص و فوتبالیست هایی از مناطق مختلف استان، زمینه بروز و شکوفایی جوانان مستعد این خطه را هم فراهم کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha