به گزارش ایسنا، این گزارش توسط دفتر ملی دفاع از اراضی و مقاومت در برابر شهرکسازیها، وابسته به سازمان آزادیبخش فلسطین تهیه شده است.
این نهاد اظهار داشت که در طول سال ۲۰۲۴، «دولت اشغالگر ۳.۱ میلیارد شِکِل (۸۳۸ میلیون دلار) برای ایجاد صدها کیلومتر جاده جدید و داخلی اختصاص داده است تا شهرکهای صهیونیست نشین ساخته شده در اراضی کرانه باختری به شهرهای داخل اراضی ۱۹۴۸متصل شود.»
در این گزارش آمده است که این طرح «به اجرای پروژه الحاق اسرائیل کمک میکند و واقعیتی را در عمل ایجاد میکند که تغییر آن دشوار است». این امر همچنین با تکه تکه کردن شهرها، شهرستانها و روستاهای فلسطینیان و منزوی کردن بیشتر آنها از محیط اطرافشان، مستقیماً بر زندگی آنها تأثیر میگذارد.
این دفتر توضیح داد که این پروژه «منجر به تغییر مشخصات کرانه باختری خواهد شد و تحمیل حاکمیت اسرائیل بر منطقه ج را تسریع خواهد کرد.»
منطقه ج بزرگترین منطقه کرانه باختری است و طبق تقسیمبندی حاصل از توافق اسلو ۲ در سال ۱۹۹۵ تشکیل شده و ۶۱ درصد از کل اراضی کرانه باختری را تشکیل میدهد.
مقامات اسرائیلی اداره امور مدنی و امنیتی منطقه ج را در دست دارند.
در این زمینه، دفتر ملی خاطرنشان کرد که «طبق اظهارات دولت اشغالگر، هدف، تثبیت یک میلیون شهرکنشین در کرانه باختری و اعمال حاکمیت اسرائیل بر شهرکهای صهیونیستنشین است.»
در ۲۰ ژوئیه ۲۰۲۴، دیوان بینالمللی دادگستری حکم داد که «ادامه حضور دولت اسرائیل در سرزمینهای اشغالی فلسطین غیرقانونی است» و تأکید کرد که فلسطینیها «حق تعیین سرنوشت خود» را دارند و «شهرکهای صهیونیست نشین اسرائیلی در سرزمینهای اشغالی باید تخلیه شوند».
طبق گزارشهای فلسطینی، «تعداد شهرکنشینان در کرانه باختری تا پایان سال ۲۰۲۴ به حدود ۷۷۰ هزار نفر رسید که در ۱۸۰ شهرک و ۲۵۶ کانون پراکنده شدهاند.»
انتهای پیام
نظرات