• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404021409406
  • خبرنگار : 50037

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

پیگیری احداث مجتمع پرورش ماهیان زینتی در همدان

پیگیری احداث مجتمع پرورش ماهیان زینتی در همدان

ایسنا/همدان مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از پیگیری برای احداث مجتمع پرورش ماهیان زینتی در این استان خبر داد.

محمد کرم مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با هدف‌گذاری انجام شده، طبق چشم‌انداز و نقشه و سند راه شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان، برای افزایش صد درصدی میزان تولید ماهیان زینتی استان همدان مجدانه پیگیر ایجاد مجتمع پرورش ماهیان زینتی هستیم.  

وی با اشاره به تولید سالیانه پنج میلیون قطعه ماهیان زینتی در استان همدان، تصریح کرد: مطالعات اولیه طرح مجتمع پرورش ماهیان زینتی استان انجام گرفته و در حال حاضر در مرحله تامین زمین بوده که در صورت تامین زمین مورد نیاز نسیت به احداث و استقرار سرمایه‌گذاران متقاضی اقدام خواهد شد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه با احداث این مجتمع میزان تولید و پرورش ماهیان زینتی استان همدان با هدفگذاری‌های انجام شده به ۱۰ میلیون قطعه ماهی زینتی افزایش پیدا خواهد کرد، گفت: در حال حاضر در سطح استان همدان ۳۷ واحد پرورش ماهیان زینتی وجود داشته و ثبت سامانه بوده که از این تعداد ۲۷ واحد فعال هستند.

مرادی با بیان اینکه در سطح استان، بیشترین تراکنش واحدهای پرورش ماهیان زینتی به همدان اختصاص دارد، خاطرنشان کرد: ماهیان زینتی تولید شده استان همدان علاوه بر تولید کشور به‌صورت واسطه از طریق استان‌هایی چون اصفهان، اراک و تهران به کشورهایی چون ترکیه، عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس صادر می‌شود.

وی با اشاره به رونق صنعت تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در سال‌های اخیر به دلیل ارزآوری و جذابیت‌های این شغل و نیز استقبال مردم از ماهیان زینتی وآکواریومی برای نگهداری در منزل بویژه در آپارتمان نشینی‌ها، ادامه داد: ماهیان زینتی از تنوع گونه‌ای بسیار زیادی برخوردار بوده و در گروه ماهیان آب شیرین و شور از نظر شرایط رشد، ماهیان گیاهخوار و گوشتخوار از نظر تغذیه و تخمگذار یا زنده‌زا قابل تقسیم‌بندی هستند.

مرادی با اشاره به مزایای پرورش ماهیان زینتی، تصریح کرد: امکان فعالیت با هر نوع منبع آبی اعم از آب لوله‌کشی شهری و قنات و چشمه و چاه با حداقل آب مصرفی، امکان تکثیر و پرورش با حداقل فضای مسقف در ۲۰ متر به بالا، شغل مناسب همه اعضای خانواده از جمله دختران و خانم‌های شاغل و خانه‌دار، زود بازده و جذاب و مفرح و با نیاز حداقل سرمایه‌گذاری، امکان دریافت مجوز به‌صورت کسب و کارهای خانگی با حداقل نیاز به استعلام از سایر مراجع از طریق سامانه ملی مجوزها، ارزآوری مناسب با توجه به صادراتی بودن تولیدات را می‌توان از جمله مزایای پرورش ماهیان زینتی برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha