داود شهرکی امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در چهارمین کنفرانس روش های تجربی و عددی در صنایع شیمیایی در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: باید از هر فرصتی برای معرفی سیستان و بلوچستان و ظرفیتهای آن بهره برد و در این زمینه نقش دانشگاهها برای توسعه صنعتی، علمی و معدنی استان بسیار مؤثر است.
وی با اشاره به وضعیت صنعت در این استان افزود: سیستان و بلوچستان در بخش صنعت به خوبی شکل گرفته طبق آمار، یک ششم تولید کود شیمیایی کشور در این استان انجام میشود و بخشی از مواد اولیه این تولید نیز از همین منطقه تأمین میشود، امروز افتخار داریم که یکی از بزرگترین کارخانجات تولید کود شیمیایی کشور در سیستان و بلوچستان قرار دارد.
شهرکی با بیان اینکه در صنایع فلزی شرق کشور، بزرگترین واحد و دو واحد مهم سازههای فلزی به این استان اختصاص یافته، خاطرنشان کرد: این ظرفیتها به دلیل روند توسعهای که در استان طی شده، بهوجود آمده و به این سازهها و ظرفیتها نیاز داریم.
وی اضافه کرد: کارخانه فولاد که تا دو ماه دیگر به بهرهبرداری میرسد، نشاندهنده ورود صحیح سیستان و بلوچستان به عرصه پتروشیمی بوده، این استان صنعتی بوده و با توجه به ظرفیتهایی که دارد، بهخوبی از آنها بهرهبرداری شده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از صمت استان، شهرکی به اکتشافات معدنی و ذخایر موجود در استان اشاره کرد و گفت: با سیاستگذاریهای انجام شده، مسیر توسعه را در استان پیدا کردهایم، تمرکز ما بر روی اکتشاف مواد معدنی بوده و به همین دلیل، سیستان و بلوچستان سومین استان دارای ذخایر طلای کشور محسوب میشود، بهگونهای که حداقل ۵۰ تن طلا در استان شناسایی شده است.
انتهای پیام
نظرات