• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404021409441
  • خبرنگار : 50184

معاون گردشگری استان:

۳۴ اقامتگاه بوم‌گردی جدید در کرمانشاه در حال اخذ مجوز هستند

۳۴ اقامتگاه بوم‌گردی جدید در کرمانشاه در حال اخذ مجوز هستند

ایسنا/کرمانشاه معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه تعداد اقامتگاه‌های بوم گردی کرمانشاه را ۵۵ اقامتگاه اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۳۴ پرونده در مرحله اخذ مجوزها هستند که امیدواریم تا پایان سال تعدادی از آنها به سرانجام برسند و چند اقامتگاه بوم گردی جدید در کرمانشاه راه‌اندازی شود.

فهیمه روشن در گفت و گو با ایسنا، در پاسخ به چرایی عدم افزایش تعداد اقامتگاه‌های بوم گردی کرمانشاه در چند سال اخیر، اظهار کرد: گاها مشکلاتی پیش‌روی پروسه بهره‌برداری از اقامتگاه‌های بوم گردی بوجود می‌آید که بخش زیادی از آن مربوط به ما نیست. 

وی افزود: زمانی که یک فرد قصد راه‌اندازی اقامتگاه بوم گردی دارد، ابتدا باید در سامانه ثبت‌نام کند و پس از ثبت نام، همکاران ما کار رسیدگی، بازدید و بررسی مدارک را ظرف یک ماه انجام می‌دهند و در صورتی که فرد واجد شرایط باشد، مجوز اولیه را برای او صادر می‌کنند. 

معاون گردشگری استان تصریح کرد: متقاضی در ادامه راه باید از برخی دستگاه‌ها استعلاماتی را بگیرد که گاها در این بخش به مشکل بر می‌خورد و نمی‌تواند موافقت یک دستگاه را بگیرد. 

وی تاکید کرد: از طرفی در پاره‌ای از موارد نیز با وجود اینکه دستگاه‌های ذیربط در استعلامات موافقت خود را با راه‌اندازی اقامتگاه بوم‌گردی اعلام می‌کنند، به دلیل مشکلات مالی و یا عدم پیگیری خود سرمایه‌گذار کار پیش نمی‌رود. 

روشن با بیان اینکه امسال تغییراتی در تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی کرمانشاه ایجاد خواهد شد، افزود: در حال حاضر ۳۴ پرونده در مرحله اخذ مجوزها هستند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال تعدادی از آنها به سرانجام برسند. 

این مسئول در ادامه با بیان اینکه سخت‌گیری چندانی نسبت به اقامتگاه‌های بوم گردی وجود ندارد، گفت: اقامتگاه‌های بوم گردی باید یکسری استانداردها را رعایت کنند که در همه جای کشور وجود دارد و ما نیز روی اجرای این استانداردها نظارت داریم. 

به گفته این مسئول، اقامتگاه‌های بوم‌گردی هر سه سال یکبار می‌توانند مجوز فعالیت خود را تمدید کنند. 

وی در ادامه در خصوص رشد قارچ‌گونه اقامتگاه‌های بوم گردی غیرمجاز هم عنوان کرد: گاها برخی افراد هستند که می‌خواهند بوم گردی خود را در فضاهای غیرمجاز مانند حریم رودخانه و جاده احداث کنند و یا اینکه از زیر بار استانداردها شانه خالی کنند، لذا از آنجایی که می‌دانند به آنها مجوز این‌کار داده نمی‌شود، به سراغ اخذ مجوز نمی‌آیند. 

معاون گردشگری استان با بیان اینکه کار شناسایی اقامتگاه‌های بوم گردی غیرمجاز استان از حدود یک ماه پیش شروع شده، عنوان کرد: پس از شناسایی این واحدها، آنهایی که امکان اخذ مجوز دارند را تشویق می‌کنیم که برای این کار اقدام کنند و اگر واحدی استانداردهای لازم را برای اخذ مجوز نداشت را به پلیس اماکن معرفی خواهیم کرد تا جلوی فعالیتش گرفته شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha