به گزارش ایسنا، دکتر سعید حبیبا، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان همزمان با آغاز هفته خوابگاهها درباره برنامههای وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان در این زمینه اظهار داشت: با توجه به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، ساخت خوابگاههای جدید به ویژه متمرکز بر خوابگاه دانشجویان متاهل از موضوعات مهمی است که امید است در برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت بتوانیم ۳۵ هزار خوابگاه ویژه دانشجویان متاهل را احداث کنیم.
وی گفت: برای سال جاری حدود ۱۵۰۰ خوابگاه در نظر گرفته شده که بعضی از این خوابگاهها بین ۷۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و با تلاش و برنامه ثابتی که وزیر علوم به صورت هفتگی در ستاد وزارت که به همین منظور تشکیل شده است، داریم، با هماهنگیهای انجام شده بین دانشگاهها، بانکها و وزارت راه و شهرسازی به این هدفگذاری دست خواهیم یافت.
شوراهایشهر در نصب دوربینهای مداربسته در خوابگاه پای کار بیایند
معاون وزیر علوم درباره امنیت خوابگاههای دانشجویی اظهار داشت: نیروی انتظامی گشتهای سیار دارد و در بعضی از دانشگاهها، پاسگاه کانکسهای ثابت را مستقر کرده است و ما نیز از شهرداری تهران و سایر شهرها درخواست کردیم مکانهایی که دانشجویان تردد دارند و در محلهایی از جمله سرویسهای غذاخوری و دانشکدهها که دور از فضاهای اصلی هستند، دوربین های مدار بسته نصب کنند که در تهران این اقدام در برخی از دانشگاهها انجام شده است.
حبیبا گفت: از شهرداری درخواست می شود که موضوع نصب دوربینها در محلهای تردد دانشجویان را هرچه زودتر به اتمام برساند و روند نصب دوربین های مداربسته تسریع شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی گفت: به لحاظ نصب چراغها در محوطههای تاریک، وزارت نیرو بهتر عمل کرده است؛ اما از دانشگاهها خواسته شده که این موضوع را به طور جدی پیگیری کنند و در عین حال نامهنگاریهایی را با این وزارتخانه های نیرو و کشور برای شهرداریها کل کشور انجام داده ایم و همچنین از شوراهای شهر هم درخواست داریم که از شهرداری بخواهند هرچه زودتر نسبت به نصب دوربینها اقدام کنند.
بازسازی خوابگاهها بر حسب درجه ارتقا مییابد
رئیس سازمان امور دانشجویان درباره بازسازی خوابگاهها هم گفت: بازسازی خوابگاهها بر اساس روال سنواتی هر سال انجام میشود و با توجه به درجه بندی خوابگاهها، هر سال تلاش داریم در واقع بخشی از خوابگاههای درجه پنج و چهار به درجه سه و خوابگاه های درجه سه و دو را به درجه یک ارتقا دهیم.
انتهای پیام
نظرات