• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404021409573
  • منبع : نمایندگی ایلام

رئیس انجمن صنفی مسئولان ایمنی و بهداشت کارگری ایلام

ایمنی و بهداشت کارگران برای برخی کافرمایان اولویتی ندارد/ مدیریت ایمنی ضعف ساختاری دارد

ایمنی و بهداشت کارگران برای برخی کافرمایان اولویتی ندارد/ مدیریت ایمنی ضعف ساختاری دارد

ایسنا/ایلام رئیس انجمن صنفی مسئولین ایمنی و بهداشت کارگری استان ایلام گفت: بر اساس آمار و رویدادهای محیط کارگری در استان، ایمنی و بهداشت محیط کار، برای برخی کارفرمایان اولویتی ندارد.

محمد حاصلی‌پور با حضور در ایسنا اظهار کرد: ۹۰ درصد حوادث ناشی از کار در اثر خطای انسانی اتفاق می‌افتد که عدم آموزش کارگران، نبود نظارت و خطاهای فردی از دلایل اصلی آن است که باید این موارد اولویت اول کار در استان باشد.

وی خاطرنشان کرد: طبق ماده ۹۱ قانون کار کارفرمایان به‌خصوص در کارگاه‌های ساختمانی باید محیطی ایمن با تجهیزاتی مناسب، همراه با آموزش کارگران و تهیه وسایل حفاظت فردی و نظارت دقیق در محل کار را انجام دهند که در حال حاضر این موارد ضروری رعایت نمی‌شود.

رئیس انجمن صنفی مسئولین ایمنی و بهداشت کارگری استان ایلام توضیح داد: واحد HSE برای پیشگیری از بیماری‌های شغلی، حوادث ناشی از کار و جلوگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی (آب، خاک و هوا) در همه شرکت‌های دولتی و خصوصی باید راه‌اندازی شود، که در حال حاضر مشکل کارآمدی واحدهای HSE این است که تحت نظر کارفرما و نظارت او، تأثیرگذاری لازم را ندارند.

                                                     ایمنی و بهداشت کارگران برای کافرمایان ایلام اولویتی ندارد/ مدیریت ایمنی ضعف ساختاری دارد

حاصلی‌پور گفت: هدف از تشکیل واحدهای HSE در کارگاه‌ها، پیشگیری از حوادث ناشی از کار است.

 وی افزود: علل بروز حوادث در کارگاه‌ها، اعمال ناایمن، شرایط ناایمن و ضعف‌های مدیریتی مسئولان کارگاه‌ها است.

رئیس انجمن صنفی مسئولین ایمنی و بهداشت کارگری استان ایلام گفت: در استان ایلام کارگاه‌های ساختمانی بالاترین حوادث ناشی از کار را دارند و ایمنی کار را رعایت نمی‌کنند.

حاصلی‌پور تشریح کرد: در کشور ما با وجود قوانین پایه‌ای، ضعف ساختاری در مدیریت ایمنی و عدم وجود یک نهاد تخصصی مقتدر در زمینه ایمنی، منجر به پراکندگی وظایف، ضعف هماهنگی و در نهایت ناکارآمدی در پیشگیری از حوادث شده است.

وی اضافه کرد: در انعقاد قراردادهای کارگری و مناقصات هیچ توجهی به ایمنی و بهداشت کارگران نمی‌شود و اغلب کارفرمایان امنیت شغلی کارگران را لحاظ نمی‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha