• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404021409748
  • خبرنگار : 50123

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی،

شوراهای اسلامی شهر و روستا نماد مشارکت مردم هستند

شوراهای اسلامی شهر و روستا نماد مشارکت مردم هستند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: شوراها نماد مشارکت مردم هستند، و لازم است شوراها در یک‌سال پایانی فعالیت خود اقدامات به ثمر رسیده را برای مردم بیان کنند تا شاهد افزایش امید در جامعه باشیم.

احمد راستینه امروز ۱۴ اردیبهشت در آیین تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستا به میزبانی اتاق بازرگانی استان با اشاره به جایگاه ویژه شوراها در قانون اساسی کشور، اظهار کرد: در ایران نمود مردم سالاری تا لایه‌های زیرین مشاهده می‌شود، باتوجه به مسئولیت‌های بنده شاهد تلاش شوراها، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بودیم.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: شوراهای اسلامی شهرها و روستاها یک مجموعه تاثیرگذار در حرکت‌های عمرانی و دمیدن روح در کالبد شهر هستند.

وی با اشاره به نقش تاثیرگذار اتاق‌های بازرگانی در حوزه جذب سرمایه‌گذار و توسعه استان دارند، گفت: پیشنهاد می‌شود کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی بر مقوله زنجیره ارزش محصولات تولیدی در استان متمرکز شوند، چرا که تکمیل زنجیره‌های ارزش به تقویت سرمایه‌گذاری منجر می‌شود، واحد پژوهش اتاق بازرگانی نیز می‌تواند در این حوزه مطالعات لازم را انجام دهد.

راستینه با تاکید بر اینکه شوراها نماد مشارکت مردم هستند، بیان کرد: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در تاریخ ۳۰ فروردین‌ ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد، شوراها در یکسال پایانی فعالیت خود اقدامات به ثمر رسیده را برای مردم بیان کنند تا شاهد افزایش امید در جامعه باشیم.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون تامین مالی شهرداری‌ها مصوب شد، توضیح داد: بخشی از وظایف دولت در حوزه مدیریت شهری از جمله دستگاه‌های خدمات رسان باید تماماً به شهرداری‌ها واگذار شود تا مدیریت یکپارچه صورت گیرد.

وی ادامه داد: در چهارمحال و بختیاری مسئله اصلی و حیاتی تمرکز بر سرمایه‌گذاری برای اشتغال پایدار است، سرمایه‌گذاری باید مستمر باشد، اما متاسفانه با چالش تامین آب برای سرمایه‌گذاری مواجه هستیم و نمی‌توانیم بارگذاری جدید بر روی دشت‌ها داشته باشیم، اگرچه انتقال آب برای احیای دشت‌ها باید در اولویت باشد، البته تخصیص خوبی از حوضه کارون برای طرح‌های سرمایه‌گذاری داریم.

راستینه بیان کرد: خوشبختانه در حوزه تامین آب شرب با اجرای پروژه بن به بروجن مشکلات ۱۳ شهر و تعدادی از روستاهای استان حل شد، در تلاشیم در افق ۱۴۲۰ ظرفیت تصفیه‌خانه این پروژه را به ۱۷۰۰ لیتر بر ثانیه برسانیم.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: از محل استیجازه مقام معظم رهبری بودجه به پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد، اختصاص یافت، البته ریل‌گذاری این پروژه از خرداد آغاز می‌شود و در ۶ ماهه اخیر ۱۰۰۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha