• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404021409834
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل دفتر اجتماعی وزارت کشور:

تقویت نشاط اجتماعی برای پیشگیری از خودکشی ضرورت دارد

تقویت نشاط اجتماعی برای پیشگیری از خودکشی ضرورت دارد

ایسنا/لرستان مدیرکل دفتر اجتماعی وزارت کشور گفت: تقویت نشاط و سرمایه اجتماعی در زمینه پیشگیری یا کاهش آسیب خودکشی موثر است.

فرهاد رستگارنسب امروز ۱۴ اردیبهشت در همایش ملی آسیب‌های اجتماعی با محوریت پیشگیری از خودکشی در دانشگاه لرستان، بیان کرد: تغییرات اجتماعی با سرعت بسیار زیادی در حال رخ دادن است و با یک تحول شناختی مواجه هستیم. در این بحث، همکاری سه نهاد اصلی خانواده، دولت و بخش عمومی جامعه را باید مورد توجه قرار داد، چراکه فقدان همکاری بین آنها سبب افزایش سرعت در آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی و خودکشی نه یک پدیده مستقل بلکه نمایی از وضعیت اجتماعی است، گفت: وضعیت کنونی جامعه شرایطی را ایجاد کرده است که با تحول شناختی مواجه هستیم و این تحول موجب شده است به مسائل جدید به صورت جدی توجه شود.

رستگارنسب ادامه داد: چنانچه آسیب‌های اجتماعی به صورت مداوم رصد نشوند پدیده‌های نوظهور، به بخش اصلی این آسیب‌ها تبدیل خواهند شد و جامعه از تعادل خارج می شود.

وی  گفت: در سیاستگذاری‌های اجتماعی باید فرهنگ گفت‌وگو در جامعه تقویت شود و نباید در این گفتگو مسائل اجتماعی را به مسائل فرهنگی تعمیم داد، بلکه باید بتوان ریل‌گذاری مناسبی برای عبور اعضا و ایجاد زندگی اجتماعی همه اقشار ایجاد کرد.

مدیرکل دفتر اجتماعی وزارت کشور ادامه داد: نادیده گرفتن افراد در طبقات مختلف جامعه، یکی از مبناهای خودکشی است و این آسیب زمانی حادث می‌شود که فرد به انزوا رسیده باشد و در این برهه نیاز است افراد و ساختارها را از انزوا برهانید.

رستگارنسب با بیان اینکه باید جامعه از یکنواختی نجات پیدا کند، تصریح کرد: آفت بزرگی که وجود دارد تکراری بودن روزهاست و این بسیار حائز اهمیت است که این موضوع را مدیریت کرد و برنامه‌های متنوع را برای نوجوان و جوان در نظر گرفت.

وی ادامه داد: در گذر زمان در ایران توجه به مسائل اقتصادی بیش از سرمایه انسانی و اجتماعی بوده است. سرمایه اجتماعی مبنای بزرگی برای کاهش خودکشی در کشور عنوان شده است و این درحالی است که همچنان سه موضوع مسائل اجتماعی خانواده، زنان و کودکان با بحران مواجه هستند.

مدیرکل دفتر اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه برای تدوین برنامه پیشگیری از آسیب خودکشی، نیاز به اطلاعات و ارقام دقیق استاندارد است، خاطرنشان کرد: استمرار برنامه‌ها و پروژه‌ها در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بسیار حائز توجه و اهمیت است و باید مطالعات گسترده در این راستا انجام شود.

رستگارنسب گفت: فاکتورهای اقتصادی و نشاط اجتماعی باید به صورت جدی مورد اهتمام دقیق مسئولان قرار گیرد، البته سازمان امور اجتماعی کشور آمادگی اجرای پروژه منطقه‌ای با محوریت خودکشی را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha