• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404021510469
  • خبرنگار : 50037

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان خبرداد

افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی در همدان

افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی در همدان

ایسنا/همدان معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی مرغداری سطح این استان در فروردین امسال نسبت به مشابه سال گذشته خبر داد.

مصطفی ترکمان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در فروردین سال‌جاری مرغداری‌های سطح استان همدان افزون‌ بر سه میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه جوجه‌ریزی داشتند که در مقایسه با فروردین سال گذشته با ۱۳ درصد افزایش همراه بوده است.

وی میزان جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری‌ سطح استان در فروردین سال گذشته را سه میلیون و ۳۷۹ هزار قطعه برشمرد و خاطرنشان کرد: طی ۱۲ روز از اردیبهشت امسال نیز مرغداری‌های استان یک میلیون و ۴۶۱ هزار و ۳۸۰ قطعه جوجه‌ریزی داشته‌اند.

ترکمان میزان تولید گوشت مرغ استان همدان را از ابتدای اردیبهشت امسال تاکنون حدود ۲۸۹۴ تُن برشمرد و بیان کرد: به‌طور میانگین روزانه ۲۵۳ تُن گوشت مرغ در استان همدان کشتار می‌شود که از این میزان مرغ کشتار شده حدود ۲۳ تُن آن به خارج از استان ارسال می‌شود.

وی با اشاره به قیمت کاهشی گوشت مرغ، یادآور شد: در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار با قیمت ۸۲ تا ۸۴ هزار تومان در حال عرضه به مشتریان است.

به گفته معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان در روزهای گذشته قیمت تخم‌مرغ نیز حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha