سجاد محمداصغری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در سالجاری شهرستان تویسرکان دارای بیش از ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت انواع گیاهان دارویی بوده که از این میزان سطح افزونبر ۴۰۰ تُن محصول تولید شده است.
وی، قالب کشت گیاهان دارویی امسال این شهرستان را گشنیز عنوان کرد و افزود: سیاهدانه، خارمریم و زعفران از جمله انواع گیاهان دارویی کشت شده این شهرستان در سالجاری بود که از این میزان، ۲۰۰ هکتار به گشنیز و ۲۲ هکتار به زعفران به عنوان کشتهای غالب اختصاص داشت.
محمداصغری، میانگین عملکرد هر هکتار سطح زیر کشت گشنیز را دو تُن برشمرد و ادامه داد: از سطح زیر کشت ۲۰۰ هکتاری امسال گشنیز شهرستان تویسرکان ۴۰۰ تُن محصول برداشت شد.
وی عملکرد هر هکتار زعفران را چهار کیلو برشمرد و یادآور شد: از ۲۲ هکتار سطح زیرکشت زعفران شهرستان نیز زعفران کاران این شهرستان ۸۸ کیلو محصول برداشت کردهاند.
محمداصغری افزود: با برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی و نیز دیدار چهره به چهره با کشاورزان، توسعه کشت گیاهان دارویی توسط کشاورزان در شهرستان به عنوان گیاهان کم آببر با توجیه اقتصادی مناسب در دست برنامه است.
انتهای پیام


نظرات