• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404021510544
  • خبرنگار : 50034

صوفی:

اقتصاد همدان در حوزه صنعت ضعیف است

اقتصاد همدان در حوزه صنعت ضعیف است

ایسنا/همدان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد همدان در حوزه صنعت ضعیف است، گفت: باید با یک راهبرد مسأله اقتصادی و صنعتی استان را جلو ببریم.

عباس صوفی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت در آیین تکریم و معارفه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، با بیان اینکه تیم اقتصادی استان تلاش می‌کنند در سالی که سال سرمایه‌گذاری برای تولید است اقدامات لازم برای سرمایه‌گذاری صورت بگیرد، اظهار کرد: با وجود تلاش این تیم و صنوف و بخش خصوصی اما در حوزه اقتصاد و صنعت نمی‌توانیم به استان‌های برخوردار تنه بزنیم این در حالیست که باید با برنامه‌ریزی و پتانسیل‌های موجود به جایی برسیم که بتوانیم به استان‌های برخوردار تنه بزنیم.

وی با بیان اینکه باید براساس سند توسعه هفتم هدف‌گذاری کنیم و ظرفیت‌های خود را بشناسیم و براساس ظرفیت‌های موجود برنامه‌ریزی کنیم، تصریح کرد: در حوزه معادن استان همدان توانستیم دفتر ایمیدرو را در همدان راه‌اندازی کنیم تا از ظرفیت‌های ایمیدرو برای توسعه‌های منطقه ای استفاده کنیم.

صوفی با اشاره به اینکه در گذشته بازار همدان قطب اقتصادی کشور بوده، باید بپذیریم بازار همدان ضعیف شده است، یادآور شد: استان همدان دروازه ورودی غربی کشور است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم و اجازه ندهیم دروازه غربی کشور از دست برود.

وی با بیان اینکه مخالف ایجاد کنارگذر همدان نیستیم بلکه ما مخالف بن‌بست شدن همدان هستیم، گفت: مشکل ترافیک همدان را باید با کمربندی حل کنیم اما نباید اجازه دهیم ظرفیت‌های استان از دست برود.

صوفی گفت: موضوع ترافیک یک موضوع است اما استفاده از ظرفیت کشور عراق و کردستان عراق در دروازه ورودی غربی کشور موضوع دیگریست که نباید از دست برود.

نماینده مردم همدان و فامنین با اشاره به اینکه بازار همدان ضعیف است، افزود: باید آسیب‌شناسی و راهبرد تهیه شود تا بازار همدان به بازار قبل برسد.

صوفی با بیان اینکه حتی پول‌های شرکت‌های بزرگ همدان در تهران انباشت می‌شود و در بانک‌های استان موجودی ندارد، اظهار کرد: شرکت صبا نور سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان کار می‌کند و در تهران انباشت می‌شود این درحالیست که باید در بانک‌های همدان قرار بگیرد تا بتوانیم تسهیلات بگیریم.

وی با اشاره به اینکه باید روی منطقه ویژه اقتصادی به عنوان موتور محرکه استان کار کنیم، تأکید کرد: اتفاقات خوبی در این منطقه در حال انجام است و کد گمرکی این منطقه قطعی شد و مجوز ریل‌گذاری اخذ شده و به استانداری همدان ابلاغ شده است. شرکت راه‌آهن باید ۴۰۰ کیلومتر آنتن ترانزیت کالا بگیرد که ۱۰ کیلومتر آن به همدان تعلق دارد.

نماینده مردم همدان و فامنین با بیان اینکه بندر خشک می‌تواند هاب اقتصادی استان باشد، اظهار کرد: باید صنعت استان را تقویت کنیم.

صوفی با بیان اینکه در حوزه معادن و گوهر سنگ‌ها نشست خوبی در استان برگزار شد، گفت: ثروت عظیمی داریم که می‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم، باید با یک راهبرد مسأله اقتصادی و صنعتی استان را جلو ببریم.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های شستا، بانک‌ها و ایمیدرو در استان‌های دیگر سرمایه‌گذاری می‌کنند اما در همدان سرمایه‌گذاری‌ آنها ضعیف است، افزود: یکی از موضوعاتی مهم در زیرساخت‌های استان ریل و فرودگاه است که پروازهای حج و مشهد راه‌اندازی شده و باید افزایش یابد که به‌زودی پرواز همدان- تهران با روزانه دو پرواز انجام خواهد شد.

به‌گزارش ایسنا، در این آیین از زحمات « احمد شانیان» تقدیر و طی حکمی «محمدعلی محمدی» به عنوان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان منصوب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۳:۰۲

تمامی کلانشهر های کشور بجز همدان از کنار گذرهای مناسب جهت کنترل ترافیک خودرو های سنگین بروشهری و جلوگیری اسیب رسیدن به زیر ساخت های شهری برخوردار هستند عدم تکمیل دو طرح شاخص کنار گذر های غربی و شرقی همدان تاکنون چه امتیازی برای کلانشهر همدان داشته