عباس صوفی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت در آیین تکریم و معارفه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، با بیان اینکه تیم اقتصادی استان تلاش میکنند در سالی که سال سرمایهگذاری برای تولید است اقدامات لازم برای سرمایهگذاری صورت بگیرد، اظهار کرد: با وجود تلاش این تیم و صنوف و بخش خصوصی اما در حوزه اقتصاد و صنعت نمیتوانیم به استانهای برخوردار تنه بزنیم این در حالیست که باید با برنامهریزی و پتانسیلهای موجود به جایی برسیم که بتوانیم به استانهای برخوردار تنه بزنیم.
وی با بیان اینکه باید براساس سند توسعه هفتم هدفگذاری کنیم و ظرفیتهای خود را بشناسیم و براساس ظرفیتهای موجود برنامهریزی کنیم، تصریح کرد: در حوزه معادن استان همدان توانستیم دفتر ایمیدرو را در همدان راهاندازی کنیم تا از ظرفیتهای ایمیدرو برای توسعههای منطقه ای استفاده کنیم.
صوفی با اشاره به اینکه در گذشته بازار همدان قطب اقتصادی کشور بوده، باید بپذیریم بازار همدان ضعیف شده است، یادآور شد: استان همدان دروازه ورودی غربی کشور است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم و اجازه ندهیم دروازه غربی کشور از دست برود.
وی با بیان اینکه مخالف ایجاد کنارگذر همدان نیستیم بلکه ما مخالف بنبست شدن همدان هستیم، گفت: مشکل ترافیک همدان را باید با کمربندی حل کنیم اما نباید اجازه دهیم ظرفیتهای استان از دست برود.
صوفی گفت: موضوع ترافیک یک موضوع است اما استفاده از ظرفیت کشور عراق و کردستان عراق در دروازه ورودی غربی کشور موضوع دیگریست که نباید از دست برود.
نماینده مردم همدان و فامنین با اشاره به اینکه بازار همدان ضعیف است، افزود: باید آسیبشناسی و راهبرد تهیه شود تا بازار همدان به بازار قبل برسد.
صوفی با بیان اینکه حتی پولهای شرکتهای بزرگ همدان در تهران انباشت میشود و در بانکهای استان موجودی ندارد، اظهار کرد: شرکت صبا نور سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان کار میکند و در تهران انباشت میشود این درحالیست که باید در بانکهای همدان قرار بگیرد تا بتوانیم تسهیلات بگیریم.
وی با اشاره به اینکه باید روی منطقه ویژه اقتصادی به عنوان موتور محرکه استان کار کنیم، تأکید کرد: اتفاقات خوبی در این منطقه در حال انجام است و کد گمرکی این منطقه قطعی شد و مجوز ریلگذاری اخذ شده و به استانداری همدان ابلاغ شده است. شرکت راهآهن باید ۴۰۰ کیلومتر آنتن ترانزیت کالا بگیرد که ۱۰ کیلومتر آن به همدان تعلق دارد.
نماینده مردم همدان و فامنین با بیان اینکه بندر خشک میتواند هاب اقتصادی استان باشد، اظهار کرد: باید صنعت استان را تقویت کنیم.
صوفی با بیان اینکه در حوزه معادن و گوهر سنگها نشست خوبی در استان برگزار شد، گفت: ثروت عظیمی داریم که میتوانیم برنامهریزی کنیم، باید با یک راهبرد مسأله اقتصادی و صنعتی استان را جلو ببریم.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای شستا، بانکها و ایمیدرو در استانهای دیگر سرمایهگذاری میکنند اما در همدان سرمایهگذاری آنها ضعیف است، افزود: یکی از موضوعاتی مهم در زیرساختهای استان ریل و فرودگاه است که پروازهای حج و مشهد راهاندازی شده و باید افزایش یابد که بهزودی پرواز همدان- تهران با روزانه دو پرواز انجام خواهد شد.
بهگزارش ایسنا، در این آیین از زحمات « احمد شانیان» تقدیر و طی حکمی «محمدعلی محمدی» به عنوان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان منصوب شد.
انتهای پیام
نظرات