• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404021510655
  • خبرنگار : 50622

معطلی ۵ ساله ساخت کتابخانه مرکزی البرز؛

تبدیل بخشی از زندان رجایی‌شهر به کتابخانه در حد شعار بود؟

تبدیل بخشی از زندان رجایی‌شهر به کتابخانه در حد شعار بود؟

ایسنا/البرز مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان البرز گفت: استان البرز فاقد کتابخانه مرکزی است. موضوع اختصاص بخشی از زندان رجایی‌شهر به کتابخانه هم مطرح شد ولی با این حال هنوز نتیجه مطلوبی نداشته است.

علی معدنی پور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: منابع مالی، دسترس پذیری به کتابخانه در محلات و نبود کتابخانه مرکزی و استاندارد از چالش‌های حوزه کتاب استان است.

وی درباره احداث کتابخانه مرکزی در استان، افزود: به رغم اینکه جانمایی کتابخانه مرکزی مشخص شده، اما به عنوان یک پروژه بزرگ، نیاز به بودجه ملی دارد که امیدواریم در سفر آتی رئیس جمهوری به استان بودجه مورد نیاز آن تامین شود.

معدنی پور با بیان اینکه ساخت پروژه کتابخانه مرکزی استان بیش از پنج سال است که معطل مانده، اظهار کرد: طی این مدت پیگیری‌های متعددی صورت گرفته و حتی موضوع اختصاص بخشی از زندان رجایی‌شهر به کتابخانه هم مطرح شد ولی  با این حال هنوز نتیجه مطلوبی نداشته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان البرز درباره کارکردهای کتابخانه مرکزی خاطر نشان کرد: در یک کتابخانه مرکزی، می‌توان بیش از ۶۰ خدمت فرهنگی مثل کلینیک خواندن، بخش کودک و مادر و قصه گویی و نقالی را به مردم ارائه و زمینه حضور فرهیختگان و علاقه‌مندان به کتاب را در یک محیط استاندارد فراهم کرد.

وی با اشاره به کسب مقام دوم پایتخت کتاب در سال گذشته، ادامه داد: کتابخانه مرکزی قطب فرهنگی یک استان است و از این فضا می‌توان برای کلیه فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ هزار نفر در کتابخانه‌های استان عضویت فعال دارند، افزود: ۷۳ کتابخانه عمومی نهادی و مشارکتی در استان دایر است که از این تعداد دو کتابخانه سیار به مناطق محروم اختصاص دارد.

معدنی پور درباره تاثیر فناوری‌های دیجیتال بر کتاب و کتابخوانی بیان کرد: قطعاً هر فناوری در کنار سودمندی‌هایش، آسیب‌هایی را هم به دنبال دارد. در حال حاضر فناوری دیجیتال دسترسی بسیاری از محتواهای نوشتاری را به صورت آنلاین فراهم کرده که بسیاری از افراد از آن بهره می‌برند.

وی با بیان اینکه هیچ فناوری دیجیتالی نمی‌تواند جایگزین مطالعه فیزیکی کتاب شود، ادامه داد: ورود فناوری‌های دیجیتال امروزه یک امر گریزناپذیر است و برای اینکه افراد بیشتری را به مطالعه ترغیب کنیم، باید همسو با این تحولات حرکت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha