• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021510984
  • خبرنگار : 71933

الجزایر نقش عمان در میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ستود

الجزایر نقش عمان در میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ستود

رئیس‌جمهور الجزایر در دیدار با سلطان عمان، نقش سازنده این کشور در میانجی‌گری میان ایالات متحده آمریکا و ایران را تحسین کرد.

به گزارش ایسنا، «هیثم بن طارق»، سلطان عمان و «عبدالمجید تبون»، رئیس جمهور الجزایر، روز دوشنبه دیدار کردند.

در این دیدار، زمینه‌های همکاری ۲ جانبه و سازوکارهای تقویت آن بررسی شد.

سلطان عمان و رئیس جمهور الجزایر پیرامون شماری از مسائل کنونی دارای اهمیت مشترک در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کردند.

الجزایر نقش عمان در میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ستود

۲ طرف به شدت سیاست زمین سوخته و نسل‌کشی رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین در نوار غزه را محکوم کردند و از جامعه بین‌المللی، به ‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل، خواستند که مسئولیت خود را برای توقف فوری جنگ در غزه و دستیابی به راه‌حل جامع و عادلانه برای مسأله فلسطین بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی و اصل راه‌حل دو دولتی که حق ملت فلسطین برای تشکیل کشور مستقل در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس را تضمین کند، برعهده گیرد.

عمان از تلاش‌های جدی و فعالانه الجزائر برای دفاع از مسأله فلسطین در شورای امنیت به عنوان نماینده گروه عربی قدردانی کرد.

همچنین، الجزایر نقش سازنده عمان در میانجی‌گری میان ایالات متحده آمریکا و ایران را ستود و از دیپلماسی عمانی که بر حل مسالمت ‌آمیز اختلافات از طریق گفت‌وگو و حکمت تاکید دارد، تقدیر به عمل آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha