مهدی جمالینژاد، امروز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت در حاشیه جلسه خیران مدرسهساز اظهار کرد: براساس اعلام مسئولان استان اصفهان، هر ساله اجلاسهای ملی، استانی و شهرستانی خیران مدرسهساز بهمنظور تقدیر از فعالان این عرصه برگزار میشود، این برنامهها بهصورت زنجیرهای از ابتدای سال در سطح شهرستانها آغاز شده و به ترتیب به استان و سطح ملی میرسد.
وی افزود: در این مراسم از خیرانی که در طول سال با ساخت مدارس یا مشارکت در پروژههای آموزشی نقشآفرینی کردهاند، تقدیر به عمل میآید و امسال برنامهریزی شده است تا اجلاس استانی بهصورت متمرکز و در جایگاهی متناسب با شأن استان برگزار شود.
استاندار اصفهان بیان کرد: تلاش بر این است که اجلاس ملی خیران مدرسهساز نیز با میزبانی استان اصفهان یا در صورت امکان نداشتن، بهصورت استانی اجرا و در نهایت در تهران به شکل ملی ادامه یابد.
جمالینژاد ادامه داد: مسئولان آموزشی تأکید دارند که این برنامهها باید بهعنوان مشوقی برای جذب مشارکتهای بیشتر جامعه عمل کنند و در جلسه اخیر، راهکارهایی برای گسترش مشارکت عمومی در مدرسهسازی مطرح شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابطعمومی و اموربینالملل استانداری اصفهان، وی تأکید کرد: از جمله این موارد ایجاد بسترهایی برای حضور مردم با حداقل سرمایه در پروژههای ساخت مدارس است که استان اصفهان بهعنوان یکی از پیشروان این عرصه شناخته میشود، بهطوری که ردپای خیران در اکثر مدارس و شهرستانهای آن مشهود است.
استاندار اصفهان در پاسخ به برنامهریزی برای سال تحصیلی جدید و تراکم دانشآموزشی در مدارس بیان کرد: مسئله تراکم دانشآموزی بهویژه در مدارس پذیرنده دانشآموزان غیرایرانی در اصفهان مورد توجه قرار گرفته و با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید در چهار ماه آینده، برنامهریزیهایی برای کاهش تراکم کلاسها به زیر ۳۰ نفر و توزیع عادلانهتر دانشآموزان انجام شده است.
جمالینژاد خاطرنشان کرد: این اقدامات شامل انتقال دانشآموزان غیرایرانی به مدارس با تراکم کمتر و اجرای پروژههای ساخت مدارس جدید در شهرستانهایی مانند شهید کشوری، گل نرگس و محله حصه انجام شده است.
وی تصریح کرد: اولویت اصلی، تحقق عدالت آموزشی و استانداردسازی ظرفیت کلاسهای درس است تا هیچ نقطهای از اصفهان از جمله مرکز استان، با کمبود فضای آموزشی مواجه نباشد.
استاندار اصفهان تأکید کرد :در این راستا با کمک خیران مبلغ ۲/۵ همت برای ساخت و افتتاح مدارس خیرساز توسط خیران در اصفهان و شهرستانها هزینه شده است و در واقع بیش از یک هزار کلاس درس در این زمینه ساخته خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات