• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404021611050
  • خبرنگار : 51043

فراز و نشیب‌های زندگی خوابگاهی

فراز و نشیب‌های زندگی خوابگاهی

ایسنا/چهارمحال و بختیاری زندگی خوابگاهی برای بسیاری از دانشجویان، اولین تجربه زندگی مستقل و دور از خانواده محسوب می‌شود و این سبک زندگی با وجود محدودیت‌های مالی و امکانات ناکافی می‌تواند همزمان هم یک چالش و هم یک فرصت ارزشمند برای رشد فردی و اجتماعی آنها باشد.

به گزارش ایسنا از یک طرف دانشجویان خوابگاهی با مسائلی مانند کمبود فضای شخصی، مدیریت هزینه‌ها، تعامل با هم‌اتاقی‌هایی با طرز فکرهای متفاوت و گاهی شرایط نامناسب محل اسکان روبه‌رو هستند که این شرایط به کاهش تمرکز بر درس یا افزایش استرس منجر می‌شود اما از طرفی دیگر همین محیط مهارت‌هایی مانند مسئولیت‌پذیری، سازگاری با دیگران و مدیریت زمان را به آن‌ها می‌آموزد.  

در نهایت موفقیت در این فضا به توانایی فرد در تبدیل چالش‌ها به فرصت‌ها بستگی دارد، دانشجویانی که بتوانند در عین پذیرش محدودیت‌ها از مزایای زندگی گروهی بهره ببرند نه‌تنها دوران تحصیل را با کیفیت بهتری سپری می‌کنند بلکه مهارت‌های ارزشمندی برای آینده کسب خواهند کرد.

یکی از دانشجویان خوابگاهی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود در خوابگاه، تعداد زیاد تخت‌ها نسبت به فضای کم اتاق‌هاست که این موضوع برای دانشجویان مشکلاتی را ایجاد کرده است علاوه بر این فرسودگی وسایلی مانند فرش‌ها و یخچال‌ها باعث بروز مشکلاتی برای ما شده همچنین تعداد سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها نسبت به تعداد افراد کافی نیست.

وی افزود: در هفته خوابگاه‌ها برنامه‌های بسیار خوبی برگزار شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت اما ما درخواست داریم که این برنامه‌ها به هفته خوابگاه محدود نشود و در طول سال ادامه پیدا کند.

یکی دیگر از دانشجویان ساکن در خوابگاه داشگاه شهرکرد گفت: تجهیزات موجود در اتاق به نسبت دانشجویان کم است و این تجهیزات قدیمی و فرسوده هستند، همچنین فضای اتاق‌ها نسبت به تعداد تخت‌ها کم است و باید تعداد دانشجویان کمتری در هر اتاق اسکان داشته باشند.

اسکان ۱۰۰ درصدی دانشجویان خوابگاهی واجد شرایط دانشگاه شهرکرد

مهدی کرمی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد در گفت و گو با ایسنا در خصوص اسکان دانشجویان خوابگاهی دانشگاه شهرکرد، اظهار کرد:تلاش بر این بوده‌ که ۱۰۰ درصد دانشجویان واجد شرایط اسکان داده شوند، همچنین درصد بالایی از دانشجویانی که در اولویت اسکان نبوده‌اند نیز با انجام تمهیداتی مانند اتاق مهمان و افزایش ظرفیت اتاق‌ها اسکان یافتند.

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد گفت: عملیات اجرایی یک بلوک ۶۰ واحدی خوابگاهی در سه طبقه از ‌سال گذشته آغاز شده به و تاکنون حدود ۱۶ درصد پیشرفت داشته‌است که نیاز به اعتبار لازم برای تکمیل و بهره‌برداری تا اوایل سال ۱۴۰۶ دارد، همچنین ۲۳ واحد پیش‌ساخته ویلایی نیاز به تعمیر و تجهیز داشته که تاکنون سه واحد بازسازی شده و در اختیار دانشجویان قرار گرفته‌است.

وی افزود: در خصوص دو خوابگاه‌ پسران شهید رجایی و شهید باهنر  و دو خوابگاه دختران حضرت فاطمه(س) و حضرت زینب(س) نیاز به بازسازی و تجهیز دارند.

کرمی خاطرنشان کرد: در ۶ خوابگاه دخترانه با زیربنای ۲۰۵۰۰ متر ۱۷۰۰ دانشجو پوشش داده می‌شود و سرانه برای هر دانشجو ۱۱.۷ متر در نظر گرفته شده است، همچنین سرای دانشجویی پسرانه نیز با بیش‌از ۱۸۰۰۰ مترمربع جمعیتی بالغ بر ۱۰۰۰ نفر را پوشش می‌دهد که سرانه برای هر دانشجو حدود ۱۱ متر مربع است.

انتهای‌پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha