• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404021611186
  • خبرنگار : 50212

فرماندار ساوه:

کاهش تصادفات نه‌ تنها یک هدف اجتماعی، بلکه ضرورت ملی است

کاهش تصادفات نه‌ تنها یک هدف اجتماعی، بلکه ضرورت ملی است

ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه با بیان اینکه حوادث رانندگی در ساوه به چالش‌ جدی تبدیل شده، گفت: کاهش تصادفات در ساوه نه‌ تنها یک هدف اجتماعی، بلکه یک ضرورت ملی است.

سیدمهدی حسینی سه شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ در ششمین مجمع سلامت شهرستان که با شعار «صیانت از سلامت مردان و جوانی جمعیت با کاهش حوادث ترافیکی» در سالن سلمان ساوجی برگزار شد، بر لزوم آسیب‌شناسی حوادث رانندگی و اجرای راهکارهای پیشگیرانه تاکید کرد و با اشاره به نقش عوامل انسانی، جاده‌ای و نظارتی، پنج پنل کلیدی برای کاهش تصادفات معرفی کرد و خواستار جهش بزرگ در راستای تحقق شعار «نه به تصادفات» شد.

وی با بیان اینکه حوادث رانندگی نه ‌تنها جان انسان‌ها را تهدید می‌کند، بلکه ضربات سنگینی به رشد و توسعه خانواده‌ها و کشور وارد می‌آورد، افزود: هر حادثه منجر به فوت یا مصدومیت، بویژه برای سرپرست خانوار، می‌تواند به بروز آسیب‌های اجتماعی نظیر مشکلات اقتصادی و تغییر سرنوشت فرزندان منجر شود. این حوادث مسیر زندگی خانواده‌ها را تغییر داده و نگرانی‌های گسترده‌ای ایجاد می‌کند.

فرماندار ساوه با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد تصادفات به عوامل انسانی بازمی‌گردد، افزود: این آمار نشان‌دهنده ضرورت تمرکز بر فرهنگ‌سازی و آموزش، به ‌عنوان پنل نخست در کاهش تصادفات است. آموزش رانندگان و ارتقای فرهنگ رانندگی می‌تواند به ‌طور قابل‌ توجهی از وقوع حوادث جلوگیری کند. علاوه بر این، نقاط حادثه‌خیز و عوامل جاده‌ای نیز نقش مهمی در تصادفات دارند و متولیان امر باید با پایش و رصد مستمر، تا پایان سال اقدامات لازم را برای رفع این نقاط انجام دهند.

وی گفت: آگاهی‌بخشی، فرهنگ و رسانه، پنل دوم است چراکه اطلاع‌رسانی گسترده درباره خطرات جاده‌ای و تأثیرات آن بر خانواده‌ها ضرورت دارد.

حسینی به نظارت و پایش مستمر به عنوان پنل بعدی اشاره کرد و با تاکید بر لزوم ارزیابی عملکرد نهادهای مسئول برای اطمینان از اجرای صحیح برنامه‌ها، بر رفع نقاط حادثه‌خیز نیز تاکید کرد و افزود: شناسایی و اصلاح زیرساخت‌های جاده‌ای ناایمن یکی از عوامل کاهش تصادفات است و ایجاد یک حرکت جهادی و عملی برای کاهش چشمگیر حوادث، موجب تحقق شعار نه به تصادفات می‌شود.

حسینی ایجاد جهش بزرگ برای کاهش تصادفات را ضروری دانست و گفت: باور به تأثیرات مخرب تصادفات بر جامعه باید در اولویت قرار گیرد. این امر نیازمند همکاری همه‌جانبه نهادها، رسانه‌ها و شهروندان است تا با اجرای دقیق پنل‌های پیشنهادی، ایمنی جاده‌ها افزایش یابد و جان مردم حفظ شود.

وی خاطر نشان کرد: با تمرکز بر آموزش، اصلاح زیرساخت‌ها، آگاهی‌بخشی و نظارت مستمر، می‌توان گامی بزرگ در راستای حفظ جان انسان‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی برداشت. تحقق این هدف نیازمند عزم جدی و مشارکت همگانی است تا شعار «نه به تصادفات» از یک ایده به واقعیت تبدیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۴۳

باسلام خدمت مسئولین محترم راه و شهرسازی آسفالت جاده های همه شهرها واستان های کشور عزیزمان ایران واقعا خراب است با اینکه عوارضی از جانب رانندگان محترم پرداخت میشود لطفاً به وضع آسفالت جاده ها رسیدگی کنید.آزاد راه تهران همدان باتشکر از شما بزرگواران