• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404091207925
  • خبرنگار : 71506

تکواندوی قهرمانی جهان/ دزدان کنیایی ورزشکار اردنی را ربودند!

تکواندوی قهرمانی جهان/ دزدان کنیایی ورزشکار اردنی را ربودند!
عکس تزئینی است.

دزدان نایروبی پس از دزدیدن ورزشکار اردنی تمامی اموال او را سرقت کردند.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از نایروبی، رقابت های تکواندوی زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان از صبح امروز چهارشنبه به میزبانی نایروبی پایتخت کنیا در حال برگزاری است.

به توجه به آمار بالای جرم و جنایت در نایروبی، پلیس کنیا به تیم های شرکت کننده جهت حفظ اموال خود توصیه هایی را داشته و از آن ها خواسته شده حتی المقدور از عبور و مرور در شب خودداری کنند.

با این وجود دزدان نایروبی روز گذشته یکی از تکواندوکاران تیم ملی اردن در این رقابت ها را دزدیدند و اموال او را به سرقت بردند.

پلیس کنیا پس از دریافت گزارش از سوی مسئولان اردنی و مسئولان برگزاری مسابقات، موفق شد تکواندوکار اردنی را در حالی‌که اموالش به سرقت رفته بود، پیدا کند.

نکته جالب اینکه پلیس کنیا نیز پس از پیدا کردن ورزشکار اردنی و تحویل او به تیم اردن، خواستار دریافت پول برای انجام این کار شده بود!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha