• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404021611421
  • خبرنگار : 50187

مدیر مخابرات منطقه کرمان اعلام کرد

اقتصاد دیجیتال راه میان‌بر رسیدن به توسعه پایدار/ مخابرات، صنعت پول‌ساز

اقتصاد دیجیتال راه میان‌بر رسیدن به توسعه پایدار/ مخابرات، صنعت پول‌ساز

ایسنا/کرمان مدیر مخابرات منطقه کرمان گفت: عمده بدهکاران مخابرات، دستگاه های دولتی هستند و بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از ادارات و اپراتورها طلبکاریم.

حسین ساجدی‌فر امروز ۱۶ اردیبهشت در نشست خبری با اشاره به اینکه ارتباطات با زندگی مردم گره خورده و به عنوان یک نیازمندی برای توسعه بسیاری از کسب و کارهاست، افزود: باید همه ارکان کشور به این موضوع توجه کنند و اگر در اقتصاد دانش بنیان کار کنیم، می‌توانیم خیلی زود به توسعه پایدار برسیم زیرا این بخش، راه میانبر است.

وی با اشاره به رقم‌های عجیب حجم اقتصاد دیجیتال در دنیا اظهار کرد: سالیانه سرجمع یک میلیارد دلار GDP کشورها در این حوزه افزایش پیدا می‌کند و ۴۰ درصد از حجم اقتصاد چین به‌عنوان دومین اقتصاد دنیا، مبتنی بر اقتصاد دیجیتال است.

ساجدی‌فر با اشاره به اینکه پایه و اساس این اقتصاد، اینترنت است؛ گفت: در ایران یکی از استان‌های دارای مزیت در این عرصه، کرمان است و یکی از استعدادهای ویژه استان، انیمیشن است.

مدیر مخابرات منطقه کرمان افزود: سند چشم انداز پنج ساله اقتصاد دیجیتال استان کرمان سال قبل تهیه شد و قرار است در پایان برنامه هفتم، ۱۰ درصد از اقتصاد دیجیتال کشور در این استان رقم بخورد.

وی ادامه داد: زیرساخت لازم برای تحقق این موضوع، اینترنت پرسرعت است و باید بستر خوبی را در این زمینه برای شرکت‌ها فراهم کنیم و پاسخگوی نیازمندی‌های روزمره مردم باشیم.

ساجدی‌فر در بخش دیگر سخنانش با اشاره به فراز و فرودهای شرکت مخابرات در سال‌های اخیر بیان کرد: این شرکت سال‌ها به عنوان یک مجموعه هایتک، معروف و پرچمدار صنعت و تکنولوژی‌های مختلف در حوزه مخابراتی بود و با تغییر در رأس مخابرات ایران و اتفاقاتی که شاهد هستیم، امیدواریم این مجموعه به جایگاه خود برگردد در این صورت می‌توانیم برای رسیدن به راه میان‌بر توسعه پایدار که مد نظر سرمایه گذاران و نخبگان است، برسیم.

وی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران برای حضور در حوزه مخابرات گفت: این حوزه صنعت پولسازی است و اگر سرمایه‌گذاران ورود کنند، حمایت خواهیم کرد.

مدیر مخابرات منطقه کرمان در ادامه با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های استان، اینترنت روستایی است؛ افزود: با توجه به وسعت استان، اتفاق بزرگی در توسعه فیبر روستایی در سال‌های اخیر افتاد و ۲ هزارو ۱۹۹ کیلومتر فیبر روستایی در استان اجرا شده و از میزان ابلاغ وزارت ارتباطات، حدود ۸۰۰ کیلومتر باقی مانده است.

وی با بیان اینکه سرقت کابل مسی در استان کرمان زیاد است و موجب قطعی و نارضایتی شده، افزود: تصمیم داریم در برخی مناطق کابل مسی را جمع و فیبر نوری جایگزین شود زیرا فیبر ارزش ریالی ندارد و سرقت‌ها به حداقل می‌رسد. ضمن اینکه شناسایی و برخورد قوی با سارقان را خواهیم داشت.

ساجدی‌فر با اشاره به ناترازی انرژی در کشور و به تبع در استان کرمان تصریح کرد: با توجه به اینکه ساختارهای ارتباطی براساس شبکه برق شکل گرفته، قطعی برق موجب خاموشی سایت‌های موبایل و مراکز مخابراتی و به عبارتی موجب ناترازی ارتباطی هم می‌شود و تا زمانی که اوضاع صنعت برق به شکل پایدار نرسد، این وضعیت ادامه دارد.

مدیر مخابرات منطقه کرمان گفت: می‌توانیم براساس اهمیت سایت‌ها و مراکز مخابراتی از ژنراتور و باطری‌های مختلف استفاده کنیم تا قطعی ارتباطات به حداقل برسد اما نمی‌توانیم ۱۰۰ درصد این مسئله را رعایت کنیم زیرا امکان فنی و مالی نداریم.

وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه ۱۳۰۰ سایت همراه اول در استان کرمان داریم، افزود: بیش از ۹۸ درصد روستاهای استان کرمان دسترسی به آنتن تلفن همراه در بخش مکالمه دارند.

ساجدی‌فر ادامه داد: در دسترسی به اینترنت تکلیف داریم تا پایان برنامه هفتم، پوشش ۹۹ درصد باشد و اکنون در استان حدود ۹۰ درصد پوشش اینترنت داریم.

مدیر مخابرات منطقه کرمان در بخش دیگری از نشست خبری با اشاره به اینکه عمده بدهکاران مخابرات، دستگاه‌های دولتی هستند؛ گفت: بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از ادارات و اپراتورها طلب داریم و اعلام کردم، تلفن بدهکاران را قطع خواهیم کرد و برای تسویه بدهی اپراتورها نیز برنامه داریم.

وی با بیان اینکه ادارات دولتی تکلیف دارند برای توسعه شبکه تلفن همراه، فضا در اختیار بگذارند، اظهار کرد: در حال حاضر هزینه هر سایت موبایل هشت میلیارد تومان است و برخی ادارات برای واگذاری یک فضای کوچک همراهی ندارند.

ساجدی‌فر با اشاره به اینکه در کرمان همراهی شهرداری را شاهد هستیم، در ادامه گفت: پرترافیک‌ترین سایت‌های همراه اول ایران، در استان کرمان هستند و شهرداری‌ها و ادارات باید برای احداث سایت همکاری کنند.

وی در پایان سخنانش درباره تعرفه تلفن ثابت اظهار کرد: تعرفه تلفن ثابت گران نیست؛ هزینه نگهداری هر خط تلفن ثابت ماهیانه ۲۵ هزار تومان است که ما ۱۶ هزار تومان از مشترک می‌گیریم و مابقی را از جیب می‌گذاریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha