• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404021611470
  • خبرنگار : 50294

معاون آموزش و پرورش استثنایی استان:

مسابقات دو میدانی دانش آموزان با نیازهای ویژه کردستان برگزار می‌شود

مسابقات دو میدانی دانش آموزان با نیازهای ویژه کردستان برگزار می‌شود

ایسنا/کردستان معاون آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: مرحله استانی شانزدهمین دوره مسابقات دومیدانی دانش آموزان با نیازهای ویژه کردستان برگزار می‌شود.

سیده زمانه حسینی امروز(۱۶ اردیبهشت) در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: مرحله استانی مسابقات دو میدانی با هدف استعدادیابی و ارتقای توانمندی‌های دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و با شرکت ۹۴ نفر از دانش آموزان با نیاز ویژه دختر و پسر برگزیده دوره‌های تحصیلی ابتدایی، متوسطه دوره اول پیش حرفه‌ای و دوره دوم کار دانش خاص برگزار می‌شود.

معاون آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: مسابقات دومیدانی دانش آموزان با نیازهای ویژه استان از تاریخ ۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت جاری به میزبانی مدرسه استثنایی شفاء شهرستان قروه برگزار می‌شود.

وی افزود: تیم‌های ورزشی مدارس پارسا، توکل و نوآوران (سنندج)، ساعی، ادیب و ستاره (مریوان)، شفاء(قروه)، سپیده (بیجار)، شهید رجایی (سقز)، احیاء (دهگلان) و بعثت (کامیاران) در این رقابت‌ها حضور دارند.

حسینی با مهم برشمردن ضرورت توجه به فعالیت بدنی و اجرای برنامه‌های پیشگیری از کم‌تحرکی دانش‌آموزان با نیاز ویژه، بیان کرد: از این تعداد شرکت کننده ۲۶ نفر دختر و ۶۸ نفر پسر هستند که از ۱۲ مدرسه استثنایی از ۸ شهرستان برای شرکت در این مسابقات برگزیده شدند.

معاون آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: این دوره از مسابقات در ۵ گروه دانش آموزان با نیازهای ویژه دختر و پسر آسیب دیده شنوایی، آسیب دیده بینایی، جسمی حرکتی، سندروم داون و کم توان ذهنی و در شش ماده پرتاب وزنه، پرش طول و دومیدانی صد، دویست، چهارصد و هشتصد متر برگزار می‌شود.

حسینی با بیان اینکه در هدف‌های کلان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش افزایش مشارکت و اثربخشی همگانی به ویژه خانواده در تعالی نظام تعلیم و تربیت رسمی و عمومی مورد توجه جدی است، گفت: تربیت بدنی در تمام دوره‌های تحصیلی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با فراهم آوردن زمینه سلامت دانش آموزان مورد توجه است.

وی با تاکید بر تأثیر ورزش بر روحیه و یادگیری دانش‌آموزان با نیازهای ویژه افزود: ورزش علاوه بر ایجاد شور و نشاط، کاهش آثار سوء جسمانی و روانی ناشی از معلولیت به آنها کمک می‌کند که مهارت‌های زندگی را یاد گرفته به سطح جامعه راه پیدا کنند و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

حسینی با بیان اینکه برنامه مناسب فعالیت بدنی به دانش آموزان با نیازهای فرصت خواهد داد از لحاظ بدنی، مهارتی و روانی تربیت شده و یک زندگی فعال و سالم هنگام ورود به دوره بزرگسالی داشته باشند، تصریح کرد: ورزش، بخش سازنده در برنامه های آموزشی مدارس با نیازهای ویژه بوده و روشی برای تأمین سلامتی، نشاط و تعادل هیجانی و تربیت اجتماعی آنان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha