• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404021611587
  • خبرنگار : 50229

معاون دانشگاه علوم کشاورزی استان مطرح کرد

ارتقای کیفیت آموزش، محور رویدادهای دهه سرآمدی/ تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه کشاورزی خوزستان

ارتقای کیفیت آموزش، محور رویدادهای دهه سرآمدی/ تجلیل از سرآمدان آموزشی دانشگاه کشاورزی خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان گفت: سرآمدان آموزشی منتخب دانشگاه، استادان پیشکسوت و ارتقا یافتگان به مرتبه دانشیاری و استادی دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

دکتر حسین جوینده در گفت و گو با ایسنا در خصوص برنامه‌های دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اظهار کرد: این برنامه‌ها با محوریت تکریم اهالی علم و فناوری، ارتقای مهارت‌های آموزشی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و در راستای تحقق اهداف آموزش عالی و تقویت پیوند دانشگاه با جامعه انجام شد.

وی افزود: برگزاری چنین رویدادهایی نه تنها بستری برای انتقال تجربیات استادان برجسته داخلی و خارجی فراهم می‌کند، بلکه فرصتی برای شناسایی و پرورش استعدادهای نسل آینده علمی کشور است. این برنامه‌ها با هدف گرامی‌داشت «دهه سرآمدی آموزشی» در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از تاریخ ۶ تا ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ شامل سلسله برنامه‌های متنوعی با هدف تکریم استادان، کارکنان، استعدادهای درخشان و ارتقای کیفیت آموزش اجرایی شد.

جوینده ادامه داد: این رویدادهای علمی با حضور استادان دانشگاهی، صاحب‌نظران استانی، ملی و بین‌المللی و با مشارکت فعال اعضای هیئت علمی و دانشجویان در قالب نشست‌های حضوری و مجازی اجرا شد. در روز نخست برگزاری این رویدادها، نشست «تبیین نقش استادان و کارگاه‌های دانش‌افزایی» با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین علوی‌کیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد. وی به «نقش استاد در تامین امنیت روحی و روانی دانشگاه» پرداخت و جایگاه استادان را به عنوان محور اصلی پویایی نظام آموزش عالی برشمرد.

وی بیان کرد: در روز دوم گرامی‌داشت دهه سرآمدی آموزش در تاریخ ۷ اردیبهشت، «کارگاه آموزشی نرم‌افزارهای هوشمند در آموزش کارآمد» توسط دکتر کهزاد حیدری برگزار شد. در این کارگاه، کاربرد نرم‌افزار «مندلی» در فهرست‌نویسی منابع درسی به اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی آموزش داده شد. همچنین روز دوشنبه ۸ اردیبهشت کارگاهی با موضوع «تجاری‌سازی محصولات دانشگاه با رویکرد مهارت‌محور، شیوه‌های تبدیل پژوهش‌های دانشگاهی به فرصت‌های اقتصادی» با ارائه مجازی دکتر یدالله مهرعلیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران برگزار شد. علاوه بر آن، رئیس دانشگاه با کارکنان اداره آموزش دیدار کرد. در این نشست، دکتر جمال فیاضی رئیس دانشگاه با تقدیر از زحمات کارکنان، به بررسی نظرات و پیشنهادهای آن‌ها برای بهبود فرآیندهای آموزشی پرداخت.

جوینده ادامه داد: روز ۹ اردیبهشت‌ ۲ کارگاه تخصصی آموزشی برگزار شد. یک کارگاه با عنوان «آشنایی با اصول تدوین طرح پیشنهاده» با ارائه دکتر معصومه فروزانی، عضو هیئت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی با هدف آموزش لازم و کاربردی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به منظور تدوین هر چه بهتر پایان‌نامه و رساله برگزار شد. همچنین دکتر سید عباس رضوی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با ارائه راهکارهای بهبود کیفیت یادگیری در آموزش عالی، چالش‌های نظام آموزشی و راه‌حل‌های نوین را بررسی کرد که این کارگاه‌ها با استقبال چشمگیر دانشجویان و مخاطبان همراه بود.

وی بیان کرد: روز ۱۰ اردیبهشت، کارگاه آموزش نحوه استفاده از سامانه جدید آموزشی هم‌آوا به‌ صورت مجازی توسط کارشناس خدمات پشتیبانی ویژه استادان برگزار شد.

جوینده افزود: در سالروز شهادت استاد مطهری و گرامی‌داشت روز معلم، روز ۱۳ اردیبهشت، آیین باشکوهی با حضور استادان، کارشناسان آموزشی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد. در این آیین دکتر سعید محمدزاده، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر لفته منصوری، جامعه‌شناس و فعال اجتماعی و دکتر مقصود فراستخواه، استاد پیشکسوت جامعه‌شناسی، به تبیین «مسئولیت‌های اجتماعی دانشگاه در ارتباط با جامعه» پرداختند. در ادامه، رئیس دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایا از استادان دانشگاه تجلیل کرد. همچنین دکتر مهدی سعادت‌فرد رئیس گروه برنامه‌ریزی آموزشی ضمن ارائه گزارش عملکرد دانشگاه در سال گذشته، دستورالعمل انتخاب سرآمدان آموزشی را تشریح کرد.

وی اضافه کرد: همچنین در این ایام سرآمدان آموزشی منتخب دانشگاه، استادان پیشکسوت و ارتقا یافتگان به مرتبه دانشیاری و استادی در طی سال گذشته مورد تقدیر قرار گرفتند.

جوینده گفت: در روز ۱۴ اردیبهشت، دانشجویان استعدادهای درخشان در دیداری صمیمی با دکتر فیاضی، رئیس دانشگاه، نظرات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند. در این دیدار به نقش دانشجویان استعدادهای درخشان به‌عنوان کارآمدترین نیروی جامعه اشاره شد و دانشگاه حمایت کامل خود را در هرچه بهتر فراهم ساختن امکانات آموزشی و پژوهشی برای این عزیزان را اعلام کرد. همچنین در این روز، دکتر سید محمدجواد سبحانی عضو هیئت علمی دانشگاه، در کارگاهی با موضوع «مدیریت استعداد در نظام آموزش عالی کشاورزی»، راهبردهای شناسایی و پرورش استعدادها را تشریح و پیشنهادهایی در راستای توسعه، نگهداشت و جانشین‌یابی استعدادها در دانشگاه‌ ارائه کرد.

وی بیان کرد: روز ۱۵ اردیبهشت‌ماه وبیناری با حضور دکتر ناصر زمانی، پژوهشگر و بنیانگذار استارت‌آپ CreativiTek  از استرالیا برگزار شد که وی در این وبینار به معرفی کاربرد فناوری‌های واقعیت توسعه‌یافته (XR) در آموزش عالی کشاورزی پرداخت. این کارگاه که با استقبال و مشارکت اعضای هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان مواجه شد با بحث پیرامون کاربردهای این فناوری نوظهور در فعالیت‌های آموزشی و تجاری‌سازی دانش کشاورزی پایان یافت.

جوینده با اشاره به برنامه پایانی دانشگاه در دهه سرآمدی آموزش گفت: کارگاه استفاده از هوش مصنوعی در آموزش و پژوهش برای دانش‌افزایی اعضای هیئت علمی روز ۲۴ اردیبهشت، ساعت ۸ تا ۱۵ به صورت حضوری با حضور دکتر حمیدرضا پورقاسمی استاد دانشگاه شیراز، برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha