• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404021611777
  • خبرنگار : 50616

معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی:

توجه به خرده فرهنگ‌ها در اجرای موسیقی و طراحی‌ها باعث تقویت هویت ملی می‌شود

توجه به خرده فرهنگ‌ها در اجرای موسیقی و طراحی‌ها باعث تقویت هویت ملی می‌شود

ایسنا/مازندران معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به سرمایه‌های فکری و اجرایی بالای دانشجویی و دانشگاهی، گفت: دانشجویان نخبه و با استعداد می‌توانند با آشنایی با نظام مسائل کشور و درگیرشدن با آنها، از جمله در اجرای موسیقی و طراحی‌ها به تقویت هویت ملی کمک کنند.

محمد فتحی سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در آیین رونمایی از نخستین لباس تولیدی گروه موسیقی دانشجویان مرکزعلمی کاربردی فرهنگ و هنر آمل افزود: هرقدر در موسیقی و طراحی‌ها به خرده فرهنگ‌ها دقت و توجه کنیم به همان اندازه به تقویت و ارتقای هویت ملی نیز کمک خواهد شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تأکید براینکه درحوزه کارآفرینی از طریق فرهنگ و هنر باید توجه ویژه‌ای هم به دانشجویان و هم دانشگاه‌ها شود، تصریح کرد: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بعنوان مرجع و پشتیبان دانشجویان در بیان مسائل و خواسته‌هایشان، نقشی کلیدی در حمایت و هدایت آنها دارد، ضروری است رؤسای مراکز آموزش علمی‌کاربردی و مسئولان فرهنگی باید در مواجهه با دانشجویان با احترام و مشفقانه برخورد کنند و در مسیر رسیدن به اهداف دانشگاه و ماموریت‌های آن، حامی و راهنمای ایشان باشند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی جز دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم در ایران است، ادامه داد: یکی از راه‌های موفقیت در حوزه کارآفرینی و تقویت کسب و کارهای دانشجویی، ارائه توانمندی‌های دانشجویان است.

معاون فرهنگی و دانشجویی با اشاره به اینکه باید در کنار مراکز علمی و کاربردی، نمایشگاه دائمی محصولات فرهنگی و تولیدات دانشجویی ایجاد شود، تصریح کرد، برای حمایت از دانشجویان و تولیدات آنها باید فضا و بسترها را برای دانشجویان فراهم کنیم.

فتحی اضافه کرد: درحوزه صنایع دستی و خروجی همه تولیدات، باعث کیفیت آموزشی و تحصیلی دانشجویان نیز منجر خواهد شد.

وی همچنین تقویت انجمن و کانون‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها را مورد توجه و تأکید جدی قرار داد و افزود: باتوجه به توانمندی بالای شهرستان آمل در حوزه موسیقی و طراحی، این شهرستان می‌تواند پایلوت برنامه‌های ملی در حوزه موسیقی و عکاسی و طراحی شود.

توجه به خرده فرهنگ‌ها در اجرای موسیقی و طراحی‌ها باعث تقویت ملی می‌شود

اختصاص مشوق‌های ویژه حمایتی برای تولیدات انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی دانشجویان

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از ارائه مشوق‌های تشویقی و حمایتی برای ارائه آثار و تولیدات فردی و گروهی در قالب انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و هنری خبر داد.

محمد فتحی، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اختصاص بودجه‌های لازم از نظر مالی و نیز حمایت‌های معنوی در راستای اشتغال محوری که کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی تولیدات و آثار کیفی و فاخری داشتند، حمایت همه جانبه خواهد کرد.

وی افزود: حمایت از تولیدات انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و هنری در شرکت دادن تولیدات آنها در جشنواره‌های ملی، جشنواره حرکت و رویش و نیز مشمول تشویق‌های درون دانشگاهی نیز قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: اگر تولیدات این انجمن و کانون‌ها بصورت گروهی بتواند، همراه با اشتغالزایی نیز باشد، تسهیلات خود اشتغالی نیز پرداخت خواهد شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه این دانشگاه به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های مهارتی درکشور مطرح است، تصریح کرد: درحال حاضر حدود ۲۳۵ هزار دانشجو در ۴۸۰ مرکز علمی کاربردی تخصصی و در کنار جواز صنعت و بازارکار مشغول به تحصیل و مهارت‌آموزی‌اند.

توجه به خرده فرهنگ‌ها در اجرای موسیقی و طراحی‌ها باعث تقویت ملی می‌شود

فتحی ادامه داد: سیاست محوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، حمایت ویژه از انجمن‌های علمی دانشجویی و نیز کانون‌های فرهنگی و دانشجویی است.

وی اظهار کرد: تاکنون حدود ۴۰۰ انجمن علمی دانشجویی در مراکز علمی کاربردی سراسر کشور راه‌اندازی‌شده و درصورت درخواست تقاضاهای جدید برای تشکیل انجمن‌های جدید حمایت خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha