• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۰:۰۱
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404021611856
  • خبرنگار : 71049

برگزاری نشست کشورهای با پوشش کم جنگل در سازمان ملل متحد به ریاست ایران

برگزاری نشست کشورهای با پوشش کم جنگل در سازمان ملل متحد به ریاست ایران

نشست کشورهای با پوشش کم جنگل روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت، به ریاست جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این نشست با هدف گفتگو و تبادل نظر در مورد چالش‌ها و مشکلات مشترک کشورهای با پوشش کم جنگل و بررسی راه‌حل‌های لازم به‌منظور بهره‌مندی از ظرفیت‌های یکدیگر و همچنین ظرفیت‌سازی و جذب کمک‌های فنی بین‌المللی و مشارکت‌سازی میان کشورهای فوق و نهادهای ذی‌ربط بین‌المللی، به ریاست امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد برگزار شد.

نشست فوق با حمایت و هم‌راستایی کشورهای عراق، سنگال و مغولستان و همچنین حمایت سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) و کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با بیابان‌زایی (UNCCD) برگزار شد و در آن تعدادی از کشورهای عضو سازمان ملل متحد و دیگر آژانس‌های سازمان ملل متحد به‌ویژه مجمع جنگل سازمان ملل متحد (UNFF) شرکت و سخنرانی نمودند.

امیر سعید ایروانی در سخنرانی ابتدایی خود، ضمن تأکید بر اهمیت جنگل‌ها و نقش آن‌ها در ابعاد مختلف زندگی انسان‌ها، به اهمیت حفاظت از جنگل‌ها در کشورهای با پوشش کم جنگل اشاره کرد و گفت که بیش از پنجاه کشور جهان در این گروه‌بندی قرار دارند و جامعه بین‌المللی به‌ویژه سازمان ملل متحد بایستی در حفاظت از این جنگل‌ها به کشورهای فوق کمک نماید.

سفیر کشورمان نزد سازمان ملل متحد، ضمن برشمردن اقدامات صورت‌گرفته از سوی جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه قانون جنگل و مرتع با محوریت پایداری و مشارکت جوامع محلی و تدابیر اندیشیده‌شده در برنامه هفتم پیشرفت به‌ویژه احیای سالانه ۲۰ هزار هکتار جنگل، یکی از دستاوردهای مهم کشورمان را در جهت حفاظت از جنگل‌ها، شناسایی بین‌المللی جنگل‌های هیرکانی، به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین اکوسیستم‌های جنگلی جهان در سال ۲۰۱۹ در فهرست میراث جهانی یونسکو نام برد.

ایروانی در ادامه، با تأکید بر اهمیت کشورهای با پوشش کم جنگل و طرح نیازها و چالش‌های آن‌ها، به‌ویژه تحریم‌های بین‌المللی و عدم منابع و ظرفیت‌های لازم در بسیاری از کشورهای با پوشش کم جنگل، به اقدامات صورت‌گرفته از سوی کشورمان به‌ویژه ایجاد دبیرخانه فرایند تهران برای حمایت از کشورهای با پوشش کم جنگل و برگزاری چندین کارگاه آموزشی و تأمین منابع مالی برای این گروه از کشورها پرداخت.

سفیر کشورمان در خاتمه اظهارات خود بر اهمیت تدوین برنامه اقدام جهانی برای حمایت از کشورهای با پوشش کم جنگل و تأمین منابع مالی لازم برای کشورهای فوق متناسب با نیازها و اولویت‌های آن‌ها تأکید کرد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha