• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404021711984
  • منبع : دانشگاه صنعتی شریف

رئیس دانشگاه صنعتی شریف:

با استفاده از زیرساخت دانشگاه‌ها می‌توان نظام فناوری کشور را توسعه داد

با استفاده از زیرساخت دانشگاه‌ها می‌توان نظام فناوری کشور را توسعه داد

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با استفاده از زیرساخت دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه صنعتی شریف می‌توان نظام فناوری کشور را توسعه داد.

به گزارش ایسنا، در نشستی با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و دکترشریعتمداری مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی‌خلیج فارس، قرارداد سرمایه‌گذاری و مشارکت در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری جسورانه (VC) در طرح‌های فناور و استارتاپی، فی‌مابین پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس امضا شد.

این قرارداد در راستای گسترش مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایجاد توسعه راهبری و توانمندسازی مراکز نوآوری و شتاب‌دهی و شرکت‌های پژوهشی، فناوری و دانش‌بنیان و نیز حمایت از محققان و پژوهشگران جهت گسترش تحقیقات دانشگاهی در قالب ایجاد دارایی‌های فکری با ارزش افزوده بالا و کمک به تجاری‌سازی ایده‌های دانش‌بنیان و استارتاپی، مابین دکتر طالبی رئیس پارک علم و فناوری شریف، دکتر سادات‌رسول مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات شریف و دکتر علائی طباطبائی مدیر عامل صندوق سرمایه‌گذاری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، در این نشست پس از ارائه گزارش از نحوه عملکرد و فعالیت‌های هلدینگ خلیج فارس و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، دکتر شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گفت: در مجموعه پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس افراد بسیار موثری از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف حضور دارند. امروزه افزایش بهره‌وری در تولیدات صنایع پتروشیمی، وابسته به همکاری مستمر آن با مراکز علمی است.

وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی شریف یکی از بهترین فضاهایی است که در این راستا می‌توان از پتانسیل آن استفاده کرد. وی افزود: این قرارداد می‌تواند شروع یک همکاری مشترک باشد که با استفاده از ظرفیت‌های موجود در مجموعه پارک علم و فناوری شریف و شرکت‌های مستقر در آن صورت می‌پذیرد. ان‌شاءالله این رویداد سرآغاز یک تقسیم ریسک و کمک به تولید فناوری‌های مورد نیاز صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی باشد.

سپس دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: با استفاده از زیرساخت دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه صنعتی شریف می‌توان نظام فناوری کشور را توسعه داد.

وی افزود: با ایجاد این باور در افراد که می‌توانند اثرگذار باشند و با تامین و رفع نیازهای مالی می‌توان شرایطی را فراهم آورد که به نگهداشت اعضای هیئت علمی، دانشجویان و نخبگان کمک کند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه صنعت پتروشیمی صنعت پیشران کشور است که در سال‌های اخیر در ارزآوری کشور کمک شایانی کرده است، افزود: دانشگاه صنعتی شریف می‌تواند بازوی مشورتی صنعت پتروشیمی باشد و با همکاری این صنعت در رفع چالش ناترازی انرژی کشور نقش موثری ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha