• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404021712071
  • منبع : دانشگاه مذاهب اسلامی

رئیس دانشگاه:

دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، مأموریت‌محور و پرچمدار وحدت امت اسلامی است

دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، مأموریت‌محور و پرچمدار وحدت امت اسلامی است

رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با تأکید بر رسالت مأموریت‌محور این نهاد علمی، دانشگاه را بستری برای وحدت، تقریب و تربیت نخبگان دینی در سطح جهان اسلام دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، مراسم بزرگداشت مقام استاد و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با حضور اعضای هیئت علمی، اساتید مدعو و دانشجویان دانشگاه در سالن همایش شهید ماموستا شیخ الاسلام برگزار شد.

دکتر محمد هادی فلاح زاده، رئیس دانشگاه در این مراسم با تأکید بر رسالت مأموریت‌محور این نهاد علمی، دانشگاه را بستری برای وحدت، تقریب و تربیت نخبگان دینی در سطح جهان اسلام دانست.
 
وی در سخنان خود ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، روز دختر، میلاد امام رضا (ع) و روز معلم، یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی داشت و ایشان را معلمی الهی و پیش‌قراول تفکر عقل‌گرایانه و وحدت‌محور دانست.
 
رییس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی با اشاره به ضرورت نقش‌آفرینی علمی و نظریه‌پردازی در حوزه تقریب مذاهب اسلامی، گفت: ما صرفاً یک دانشگاه نیستیم؛ ما دانشگاهی مأموریت‌محور هستیم با مسئولیت تربیت کادرهای علمی، دینی و اجتماعی برای امت واحده اسلامی.
 
دکتر فلاح زاده ضمن انتقاد از برخی جریان‌های افراطی که دایره توحید را محدود و دایره کفر را توسعه می‌دهند، بر ضرورت توسعه تفکر عقلانی، تقریب‌گرایانه و اعتدال‌محور تأکید کرد و افزود: امروز سه جریان تقریبی در جهان اسلام فعال‌اند که در ایران، الازهر، و کشورهای منطقه از جمله قطر و ترکیه نمود یافته‌اند. نقش دانشگاه در این میدان، نقش‌آفرینی علمی و دیپلماتیک در جهت تقویت همگرایی اسلامی است.
 
وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب تأکید دارند که این دانشگاه باید از لحاظ علمی در سطح بهترین دانشگاه‌های جهان اسلام باشد و نقش نظریه‌پرداز در حوزه تقریب را ایفا کند.

دکتر فلاح زاده در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از زحمات اساتید، از آنان خواست تا در کنار تعلیم، نسبت به تربیت فکری و اخلاقی دانشجویان نیز اهتمام داشته باشند.
 
وی گفت: فرزندان این کشور از دورترین نقاط با اعتماد خانواده‌هایشان به این دانشگاه سپرده شده‌اند. ما وظیفه داریم هم علم و هم معنویت را در کنار هم به آن‌ها بیاموزیم.
 
در پایان، رئیس دانشگاه از برنامه‌ریزی برای گسترش فعالیت‌های بین‌المللی، راه‌اندازی کلاس‌های مجازی با حضور اساتید برجسته جهان اسلام و توسعه ظرفیت‌های آموزشی در راستای اهداف کلان دانشگاه خبر داد و گفت: ما نیازمند همراهی همه اساتید در این مسیر هستیم تا دانشگاهی تصمیم‌ساز، اثرگذار و الهام‌بخش در جهان اسلام بسازیم.
 
در پایان این مراسم، از اساتید نمونه دانشگاه تقدیر و لوح یادبود و هدایایی به ایشان اهدا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha