به گزارش ایسنا، در سال ۲۰۱۷ «راگاو گوپتا»(Raghav Gupta) تصمیم گرفت یک مشکل شخصی را حل کند. او میخواست به راحتی به غذاهای خانگی که با آنها بزرگ شده بود دسترسی داشته باشد؛ بدون این که مجبور شود وقت خود را صرف آشپزی کند یا برای غذای بیرونبر هزینه کند یا یک سرآشپز خصوصی استخدام کند. او به حوزه رباتیک روی آورد و همین امر باعث شد تا استارتآپ «پوشا»(Posha) را تأسیس کند.
به نقل از تک کرانچ، استارتآپ پوشا رباتهای رومیزی میسازد که با استفاده از قدرت بینش رایانهای غذا درست میکنند. کاربران فهرستی از دستور پخت غذاها را مرور میکنند، دستور پخت مورد نظر خود را انتخاب میکنند، مقادیر مناسب مواد درخواستی را اضافه میکنند و سپس ربات غذاها را درست میکند.
گوپتا گفت: این فرآیند به گونهای طراحی شده است که قابل تنظیم باشد. بنابراین، ربات به کاربر امکان میدهد تا کارهای جایگزین انجام دهند و اگر کاربر مواد اولیه را به طور کامل اندازهگیری نکند، پوشا همچنان کار میکند.
وی افزود: این ربات مانند یک دستگاه قهوهساز برای غذاست. وقتی میخواهید یک فنجان قهوه بنوشید، یک نوع قهوه را روی دستگاه قهوهساز خود انتخاب میکنید. دانههای قهوه، شکر و شیر را در ظروف مخصوص میریزید. با زدن یک دکمه قهوه دم میشود و یک فنجان قهوه بیرون میآید. پوشا هم وظیفه مشابهی را بر عهده دارد اما آن را برای غذا انجام میدهد.
دستگاه قهوهساز در مقایسه با پوشا خوب است اما بینقص نیست. در مقابل، پوشا به نیروی کار بیشتری نسبت به قهوهساز نیاز دارد. اگرچه پوشا با پخت این غذاها بخش قابل توجهی از کار را انجام میدهد اما مصرفکنندگان هنوز نقش فعالی را در خرید مواد اولیه و آمادهسازی هر چیزی که به دستگاه وارد میشود، بر عهده دارند. به ویژه خرد کردن مواد غذایی میتواند مقدار قابل توجهی از زمان پخت یک دستور غذا را به خود اختصاص دهد.
گوپتا موافق است که برخی افراد حاضر نیستند به دنبال راهحلی بروند که هنوز هم مستلزم انجام دادن برخی از کارهای آشپزی باشد. گوپتا خاطرنشان کرد پوشا تاکنون بیشترین موفقیت را در میان مشتریانی داشته است که دوست دارند کمتر آشپزی کنند و به دنبال سبکتر کردن بار کاری در چند شب هستند.
گوپتا گفت: پوشا که پیشتر با نام «نیمبل»(Nymble) شناخته میشد، در ابتدا به عنوان یک بازوی رباتیک شروع به کار کرد اما حضور این شرکت در برنامه شرکت «بوش»(Bosch) آنها را بر آن داشت تا مسیر خود را تغییر دهند. آنها دریافتند مصرفکنندگان چیزی را که در آشپزخانه حرکت کند یا تمیز کردن آن دشوار باشد، نمیخواهند. این شرکت از آن زمان تاکنون ارتباط نزدیکی با مشتریان اولیه خود داشته است.
قیمت ربات رومیزی پوشا در حال حاضر ۱۷۵۰ دلار است.
انتهای پیام
نظرات