• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404021712389
  • خبرنگار : 71567

توصیه وزارت علوم به دانشگاه‌های فاقد شورای صنفی

توصیه وزارت علوم به دانشگاه‌های فاقد شورای صنفی

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در نشست معاونان دانشجویی منطقه ۵ کشور گفت: انتظار داریم دانشگاه‌هایی که دارای شورای صنفی رفاهی فعال نیستند؛ از فرصت اردیبهشت ماه استفاده کنند و نسبت به برگزاری انتخابات شوراهای صنفی رفاهی دانشجویان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل دانشور، مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در نشست معاونان دانشجویی منطقه ۵ کشور که به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد، گفت: تا پایان دولت سیزدهم در ۲۸ دانشگاه ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شورای صنفی رفاهی دانشجویی فعالیت می‌کرد که این شورا از زمان آغاز به کار دولت چهاردهم تا پایان سال ۱۴۰۳ به ۴۷ شورا افزایش پیدا کرد.

وی افزود: با توجه به نقش موثری که شوراهای صنفی رفاهی دانشجویان در حل مسائل دانشجویی دارند و اهمیت تعامل میان دانشجویان و مسئولان دانشگاه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و ریاست سازمان امور دانشجویان تاکید دارند تا در همه دانشگاه‌های کشور این شورا دایر شود و فعالیت کند. 

مدیرکل امور دانشجویان داخل با اشاره به اینکه در آئین نامه شورای صنفی رفاهی دانشجویان دو بازه زمانی برای انتخابات این شورا پیش‌بینی شده است افزود: بازه اول در آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شده و دانشگاه‌هایی که به هر دلیل نتوانستند در بازه زمانی اول، شورای صنفی  رفاهی دانشجویان را فعال کنند می‌توانند از بازه زمانی دوم که برای اردیبهشت ماه پیش‌بینی شده استفاده کنند. 

دانشور ادامه داد: بر این اساس از دانشگاه‌هایی که در آبان ماه سال ۱۴۰۳ نتوانستند انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویان را برگزار کنند انتظار داریم از فرصت اردیبهشت ماه سال جاری استفاده و نسبت به برگزاری انتخابات این شورا اقدام کنند تا دانشگاه‌های کشور بتواند از ظرفیت این شورا برای ارتقاء زیست سالم دانشجویی بهره‌مند شوند. 

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان افزود: با توجه به اهمیت تشکیل این شورا، ریاست سازمان امور دانشجویان طی مکاتبه‌ای به روسای دانشگاه‌ها این مسئله را یادآور شد و از آنها خواست تا اهتمام ویژه‌ای در این خصوص به‌عمل آورد. 

وی یادآور شد: از زمان آغاز کار دولت چهاردهم، ریاست سازمان امور دانشجویان سه نشست با نمایندگان شوراهای صنفی رفاهی دانشگاه‌های تهران و کلیه دانشگاه‌هایی که دارای شورای صنفی رفاهی فعال هستند؛ برگزار کرد و  در حال حاضر برای برگزاری چهارمین نشست با دبیران  شوراهای صنفی رفاهی  دانشجویان در خردادماه سال جاری برنامه‌ریزی می‌شود و تلاش خواهیم کرد تا وزیر علوم نیز در این نشست حضور پیدا کند.

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دانشور با اشاره به اینکه یکی از مطالبات جدی شوراهای صنفی رفاهی مبنی بر بازنگری در آیین نامه و شیوه‌نامه شورای صنفی برای تسهیل انتخابات و فعالیت‌های شورای صنفی رفاهی دانشجویان است، افزود: کار بازنگری آیین‌نامه شوراهای صنفی رفاهی دانشجویان از مهرماه سال گذشته آغاز شده و کارگروهی با برگزاری جلسات مستمر نسبت به این بازنگری اقدام کردند و پیش‌نویس اصلاحی این  آیین‌نامه در نشست دبیران شوراهای صنفی رفاهی دانشجویان که خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود به شور گذاشته خواهد شد و پس از آن در فرایند ابلاغ قرار خواهد گرفت. 

مدیرکل امور دانشجویان داخل در پایان از دانشجویان درخواست کرد تا با برنامه‌ریزی و انسجام لازم هم به عنوان کاندیدای شورای صنفی رفاهی و هم به عنوان رای دهنده، مشارکت جدی داشته باشند تا شوراهای صنفی رفاهی با پشتوانه آراء بالا در دانشگاه‌ها فعالیت کنند و این شورا بتواند نقش خود در ارتقاء ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان را به نحو شایسته‌ای ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha