• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1404021712432
  • خبرنگار : 71589

رونمایی از ربات انسان‌نمای آلمانی برای کار در کارخانه‌ها

رونمایی از ربات انسان‌نمای آلمانی برای کار در کارخانه‌ها

شرکت آلمانی ایگوس(Igus) یک ربات انسان‌نمای ۵۴ هزار دلاری موسوم به «ایگی راب»(Iggy Rob) را معرفی کرده است که یک ربات انسان‌نمای مقرون به صرفه و همه‌کاره برای مصارف صنعتی است.

به گزارش ایسنا، شرکت آلمانی «ایگوس» ربات انسان‌نمای جدید خود به نام «ایگی راب»(Iggy Rob) را راه‌اندازی کرده است که یک ربات انسان‌نمای مقرون به صرفه و مخصوص کار در کارخانه‌هاست.

به نقل از آی‌ای، «ایگی راب» با قد ۱۷۰ سانتی‌متری خود می‌تواند هشت ساعت با یک بار شارژ باتری کار کند و مجهز به دو بازو و یک پایه چرخدار ثابت است.

شرکت سازنده آن ادعا می‌کند که «ایگی راب» با قیمت حدود ۵۴ دلار به شرکت‌ها راهی مقرون به صرفه برای ورود به دنیای اتوماسیون ربات‌های انسان‌نما ارائه می‌دهد.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت: معرفی «ایگی راب» نقطه اوج سال‌ها نوآوری در «ایگوس» در زمینه اتوماسیون کم‌هزینه است. شرکت ما با تکیه بر تجربه گسترده در قطعات پلاستیکی متحرک خود، به‌تدریج به سمت تحقق یک ربات انسان‌نما پیشرفت کرده است.

کاهش هزینه‌های ربات

راه‌اندازی «ایگی راب» نقطه عطفی در سفر «ایگوس» به سمت رباتیک انسان‌نما است که بر اساس سال‌ها نوآوری در اتوماسیون کم‌هزینه به‌دست آورده است.

این شرکت مستقر در کلن آلمان، به طور پیوسته توانایی‌های خود را از طریق توسعه قطعات ماژولار ساخته شده از پلاستیک متحرک ارتقا داده است.

نقاط عطف کلیدی محصول جدید این شرکت شامل بازو و دست رباتیک پیشرفته و پلتفرم تحرک خودران است که همگی با هم، یک ربات انسان‌نمای کاملاً یکپارچه را که با قیمت مناسبی نیز عرضه می‌شود، ساخته‌اند.

«ایگی راب» با قد ۱۷۰ سانتی‌متر می‌تواند با دو بازو و دست‌های بیونیک خود، حسگر لیدار(LiDAR) و دوربین‌های سه‌بعدی از موقعیت‌های پیچیده عبور کند.

«ایگی راب» از نرم افزار ویژه‌ای موسوم به «Igus Robot Control» استفاده می‌کند که به کنترل و هماهنگی وظایف و حرکات آن کمک می‌کند.

شرکت «ایگوس» ادعا می‌کند که گواهینامه CE اروپایی این ربات، مطابقت آن با قوانین ایمنی، بهداشت و حفاظت از محیط زیست را تایید می‌کند. علاوه بر این، «ایگی راب» با سیستم عامل «ROS۲» سازگار است که یکپارچه‌سازی و اتصال را با سیستم‌های اتوماسیون فعلی و پلتفرم‌های رباتیک تسهیل می‌کند.

«ایگی راب» به جای پا از پلتفرم متحرک خودران استفاده می‌کند که ثبات بیشتری را برای آن فراهم می‌کند و به خوبی با زیرساخت‌های فعلی کارخانه‌ها سازگار است. پایه چرخدار «ایگی راب» می‌تواند باری به وزن ۵۰ کیلوگرم را حمل کند و بارهای تا ۱۰۰ کیلوگرم را نیز تحمل کند.

«ایگی راب» با حداکثر هشت ساعت کارکرد مستقل با هر بار شارژ، راه حلی کاربردی و مقیاس‌پذیر برای اتوماسیون صنعتی ارائه می‌دهد.

رونمایی از ربات انسان‌نمای آلمانی برای کار در کارخانه‌ها

ورود ربات‌های انسان‌نما به جریان اصلی

راه‌اندازی «ایگی راب» در حالی انجام می‌شود که پیش‌بینی‌ها در این صنعت تخمین می‌زنند که تا سال ۲۰۳۰ تا ۲۰ میلیون ربات انسان‌نما در محیط‌های صنعتی مستقر شوند.

در حالی که بسیاری از سامانه‌های انسان‌نما برای استفاده گسترده، بسیار پرهزینه هستند، شرکت «ایگوس» قصد دارد رباتیک را با ربات مقرون به صرفه و همه‌کاره خود که با استفاده از قطعات پلاستیکی متحرک ساخته شده است، در دسترس‌تر کند.

یان هنکه(Jan Hennecke)، مدیر واحد تجاری در «ایگوس» در بیانیه‌ای گفت: از آنجایی که محیط ما توسط انسان‌ها ساخته شده است، پتانسیل ربات‌های انسان‌نما بسیار زیاد است. «ایگی راب» یک راه عملی و مقرون به صرفه را برای شرکت‌ها ارائه می‌دهد تا رباتیک را در عملیات‌های خود ادغام کنند.

«ایگوس» ادعا می‌کند که کاربردهای بالقوه «ایگی راب» شامل نقش‌های خدماتی، وظایف حمل و نقل داخلی و وظایف غذاخوری مانند تمیز کردن کارد و چنگال است.

«ایگوس» همچنین قصد دارد از این ربات به صورت داخلی برای قرار دادن قطعات در ماشین‌های قالب‌گیری تزریقی استفاده کند.

این شرکت برای تشویق پذیرش این ربات، برنامه «آزمایش قبل از سرمایه‌گذاری» را ارائه می‌کند که به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا «ایگی راب» را در محیط کاری خود آزمایش کنند. این آزمایش با پشتیبانی کارشناسان این شرکت به ارزیابی عملکرد و مناسب بودن ربات برای کارهای خاص کمک می‌کند که در صورت موفقیت، «ایگی راب» را می‌توان با قیمت بسیار پایین‌تری نسبت به ربات‌های انسان‌نمای کنونی خریداری کرد که اغلب دو تا سه برابر «ایگی راب»‌ قیمت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha