• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404021712452
  • خبرنگار : 50042

فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد

بازداشت جاعل حرفه‌ای اسکناس‌های تقلبی در سیاهکل

بازداشت جاعل حرفه‌ای اسکناس‌های تقلبی در سیاهکل

ایسنا/گیلان فرمانده انتظامی سیاهکل از بازداشت جاعل حرفه‌ای اسکناس‌های تقلبی و کشف ۵۰۰۰ دلار تقلبی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمدرضا رحمانی امروز چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: ماموران آگاهی شهرستان در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت فردی سابقه دار در زمینه جعل اسکناس‌، تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کردند.

وی با بیان اینکه با تحقیقات نامحسوس صحت موضوع برای پلیس محرز شد، افزود: ماموران آگاهی پس از هماهنگی قضائی در عملیات ضربتی جاعل ۳۱ ساله را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان سیاهکل بیان کرد: ماموران در بازرسی از منزل مسکونی متهم، ۵۰ قطعه اسکناس ۱۰۰ دلاری تقلبی، کاغذ چاپ اسکناس و تعدادی مبایعه نامه‌های خرید زمین کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم با دلارهای تقلبی در شهرستان‌های سیاهکل و لاهیجان کلاهبرداری می کرد، خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ رحمانی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریت‌های ۱۱۰پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha