• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404021712630
  • خبرنگار : 50294

رشد تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

رشد تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

ایسنا/کردستان سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ارتقای چهار پله‌ای رتبه دانشگاه در نظام رتبه‌بندی اسکوپوس خبر داد و گفت: در یک سال گذشته، رتبه این دانشگاه در اسکوپوس از ۲۷ به ۳۱ ارتقا یافته و تعداد مقالات پژوهشی نمایه شده در این پایگاه از ۴۸ به ۵۴ رسیده است.

اسماعیل قهرمانی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در دومین جشنواره پژوهشی دانشجویی این دانشگاه که با حضور شعله شاه غیبی رئیس دانشگاه، جمعی از مسئولین، اساتید و دانشجویان پژوهشگر برگزار شد، با اشاره به حضور فعال دانشجویان در کنگره‌های ملی و بین‌المللی، بیست و پنجمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین‌المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور در ارومیه را رویدادی مهم برشمرد و اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با پذیرش ۱۶ مقاله پژوهشی، عملکرد قابل توجهی در مقایسه با سایر دانشگاه‌های منطقه داشتند.

وی افزود: همچنین هشت پوستر مجازی از این دانشگاه در این کنگره پذیرفته شد و دو دانشجو «مبین اعظمی و عزیز رسولی» به عنوان دانشجویان برگزیده و کاندید برگزیده این جشنواره انتخاب شدند.

قهرمانی بیان کرد: در دومین کنگره بین‌المللی ژنومیکس نیز شش مقاله از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان پذیرفته شد و نسیم رشیدی، یکی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه، موفق به کسب جایزه دکتر فرهود این کنگره شد.

وی افزود: همچنین علاوه بر این‌ها شش مقاله در بیست و پنجمین کنگره میکروب‌شناسی ایران و سه مقاله در کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت از سوی دانشجویان این دانشگاه ارائه شده است.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی با اشاره به شاخص پژوهشگر بند (ک)، از حضور چهار پژوهشگر بند (ک) از این دانشگاه خبر داد و ادامه داد: پرونده دو نفر دیگر نیز در حال بررسی کشوری است.

قهرمانی در ادامه به برگزاری کارگاه‌های فناوری و ارتباط با صنعت اشاره کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه در استارتاپ‌های مختلف حضور فعال داشتند و در نخستین استارتاپ صنایع غذایی و علوم پزشکی کشور در یزد مقام دوم، در استارت‌آپ کسب و کارهای سلامت در تبریز مقام سوم و در نخستین رویداد از ایده تا پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مقام‌های اول و دوم را کسب کردند؛ همچنین سه تور فناوری برای آشنایی دانشجویان با صنایع مختلف برگزار شد.

وی از برگزاری نخستین مسابقه پروپوزال‌نویسی با گرنت ۱۰ میلیون تومانی خبر داد که در نهایت ۱۰ طرح برتر انتخاب و وارد مرحله قرارداد شدند.

دکتر قهرمانی در پایان خاطرنشان کرد: با برگزاری ۹ جلسه شورا، بیش از ۲۵ طرح دانشجویی به تصویب رسیده که نسبت به سال قبل ۶۰ درصد رشد داشته است؛ همچنین ۴۷ کارگاه پژوهشی و فناوری در طول سال گذشته برگزار شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha