• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404021712723
  • خبرنگار : 50004

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی:

برای داشتن آموزش و پرورشی پرافتخار باید به سمت سند تحول پیش برویم

برای داشتن آموزش و پرورشی پرافتخار باید به سمت سند تحول پیش برویم

ایسنا/آذربایجان شرقی نائب رئیس اول مجلس گفت: تمام توانمان را به کار گرفتیم تا قانون اساسی تحت عنوان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای دستگاه تعلیم و تربیت بنویسیم؛ اما معلمان هنوز نتوانسته‌اند آنگونه که باید طعم شیرین این سند را بچشند. برای داشتن آموزش و پرورشی پرافتخار باید به سمت سند تحول پیش برویم.

 حمید رضا حاجی بابایی، عصر چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت در گردهمایی مدیران مدارس نواحی پنجگانه تبریز و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای فرهنگی و دانش‌آموز، گفت: در ابتدا بر خود وظیفه می‌دانیم سلام و درود بفرستیم به معلمان بازنشسته‌ای که هنوز هم مشغول انجام خدمت به نحو دیگری‌اند و نقش خود را بعنوان یک فرهنگی ایفا می‌کنند؛ چرا که بازنشستگی در مورد معلم معنا ندارد. 

وی با بیان اینکه هر دقیقه و ساعت معلم برای جامعه مفید است، اظهار کرد: هر افتخاری در جامعه به آموزش و پرورش بازمی‌گردد و جز معلم که اساس و امید و محور و قله در جامعه به شمار می‌آید، بقیه ارکان مانند کلاس و تجهیزات، ابزاری در دست معلم محسوب می‌شوند و اول و اخر معلم است.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تبیین ویژگی‌های مدرسه حیات طیبه، اجرای قانون مولدسازی را راهکاری جهت تبدیل مدرسه به مدرسه حیات طیبه دانست و گفت: با ایجاد مدرسه حیات طیبه، مدرسه به کانون فرهنگی محله، تبدیل شده و شهر و فرهنگ را مدرسه اداره می‌کند. همه مدارس باید به مدرسه حیات طیبه تبدیل شوند. 

وی با اشاره به دغدغه‌های کاری مدیران گفت: مدیران در مدارس حیات طیبه دغدغه‌ای جز مدیریت نداشته و به دنبال هزینه انشعابات و مسائلی از این قبیل نباشند. 

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان، قلب تپنده آموزش و پرورش به شمار می‌آید، لزوم آموزش‌های تخصصی و ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان بویژه در مقطع ابتدایی را مورد تاکید قرار داد.

وی گفت: پژوهش‌ها نیز در آموزش و پرورش باید بر مبنای مسائل مرتبط با آموزش در کلاس درس و متفاوت از پژوهش‌های دانشگاهی باشد.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در ادامه، با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه نظام رتبه‌بندی معلمان در سال ۱۳۹۲ گفت: بر اساس ویژگی‌های نظام رتبه‌بندی قرار بر این بود معلم جایگاه استادی داشته باشد و هیئت ممیزی در استان‌ها تشکیل شود. آنچه که در مجلس به عنوان نظام رتبه‌بندی تصویب شد، هنوز با رتبه بندی آرمانی و مورد تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، فاصله دارد.

وی با بیان اینکه هدف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش این است که کسی در مدرسه از معلم تا خدمتگذار مدرسه، احساس نکند جایگاهی ندارد، گفت: معلمان باید دانش‌آموزانی تربیت کنند که به دین، کشور و انقلاب تعصب داشته و برای والدین و جامعه احترام قائل شوند و این حرف باید از زبان معلم به گوش دانش‌آموز برسد. معلم باید واقعیت‌های اجتماعی را به دانش ‌آموز منتقل کند و بر همین اساس باید به معلم بها دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha