دکتر محمدی امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در اجلاس مدیران حوزه سلامت استان سیستان و بلوچستان با حضور مدیرعامل بیمه سلامت ایران؛ گفت: با توجه به بار مالی قابل توجه هر بیمار دیالیزی بر سیستم درمان، افزایش سهم بیمه ها میتواند کمک قابل توجهی به مدیریت هزینه ها در حوزه درمان داشته باشد.
محمدی افزود: پرداختهای به موقع بیمهها بخصوص برای مناطق محروم می تواند نقش بسزایی در حفظ نیروهای درمانی و تقویت انگیزه خدمتی در آنان داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: با توجه به معضل حاشیه نشینی در شهرهای سیستان و بلوچستان و بویژه شهر زاهدان به عنوان مرکز استان با جمعیت قابل توجه ساکن در حاشیه شهر، پوشش بیمه روستایی در این مناطق و بهره مندی این جمعیت از پوشش بیمه روستایی ضروریست.
شهرکی مدیرکل بیمه سلامت استان نیز با اشاره به اینکه همه هموطنان زیر پوشش بیمه هستند و ممکن است برخی از شهروندان سیستان و بلوچستان هم از بیمه شدن خود آگاه نباشند عنوان کرد: افراد بر اساس ارزیابی وسع که متولی آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است ارزیابی میشوند و دهکهای پایین درآمدی کاملاً به صورت رایگان زیر پوشش بیمهاند و در مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد دولتی دانشگاهی و خصوصی خدمت میگیرند.
وی با بیان اینکه پوشش بیمه، بیمه شدگان روستایی و عشایر و دهک های یک تا پنج درآمدی، به صورت سیستمی و متمرکز به صورت رایگان به مدت یک سال تمدید میشود اظهار کرد: بیمهشدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات بیمه سلامت جهت تمدید پوشش بیمه خود ندارند و در مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت تنها با ارائه کد ملی میتوانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: دهکهای یک تا پنج درآمدی بصورت رایگان زیر پوشش بیمه قرار میگیرند و دهکهای ۶تا ۹ درآمدی مشمول تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصد سرانه از پوشش بیمه برخوردار میشوند، همچنین دهک یک تا سه درآمدی خدمات بستری را در بیمارستانهای دولتی دانشگاهی بصورت رایگان دریافت می کنند.
انتهای پیام
نظرات