هادی حق شناس امروز پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت در حاشیه بازدید از سد سفیدرود پس از رهاسازی آب، اظهار کرد: مهمترین ویژگی و مزیت گیلان، بخش کشاورزی است و مردم این خطه طی سالیان طولانی به این فعالیت مشغول هستند.
وی برنج و شالیزار را شاخص ترین زراعت در بخش کشاورزی گیلان دانست و افزود: بخش باغی و زراعی گیلان به ویژه شالیزارها نیازمند آب هستند که ۷۰ درصد این آب از طریق سد سفیدرود تامین می شود.
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم تکمیل سدهای در دست ساخت غرب و شرق استان جهت تامین آب کشاورزی این مناطق، اضافه کرد: امیدواریم این سدها به کمک بخش کشاورزی بیایند.
حق شناس ۷۰ درصد شالیزارهای استان معادل ۱۷۲ هزار هکتار را وابسته به سد سفیدرود دانست و یادآور شد: آب سد از ۱۶ اردیبهشت رهاسازی شده و امروز نیز شاهد رهاسازی بخش دیگر هستیم.
وی ذخیره سد سفیدرود را حدود ۸۰۰ میلیون مترمکعب دانست و بیان کرد: در سال آبی جاری بارش های خوبی داشتیم که نشان دهنده افزایش ۳۰ درصدی نسبت به سال آبی گذشته است؛ این بارش ها در مزارع وجود دارد و فرصت خوبی برای کشت است.
استاندار گیلان از دستگاه های اجرایی خواست به کشاورزان در جهت رعایت تقویم زراعی کمک کنند و گفت: کاشت، داشت و برداشت برنج باید براساس تقویم زراعی انجام شود؛ البته طبق آمارهای هواشناسی، انتظار سال آبی نرمالی را داریم.
وی با اشاره به پیش بینی بارش های نرمال در خرداد، از کشاورزان خواست نگران نباشند و عنوان کرد: با کمک آب منطقه ای و جهاد کشاورزی، سال زراعی را به خوبی پشت سر خواهیم گذاشت.
انتهای پیام
نظرات