هژبر جوادی جمعه ۱۹ اردیبهشت در آیین کلنگزنی به ۶۷ روستای بخش کجور که در مسجد روستای لشکنار برگزار شد، با بیان اینکه شرکت گاز مازندران با قید فوریت نسبت به لولهگذاری مسیر مرزن آباد به دوآب، دوآب به سمت گت کش، از آنجا به سمت پول و سپس کجور به سمت کدیر و کدیر سر، پروژههای خوبی را تعریف کرده است، اظهار کرد: این پروژه با جدیت بیشتر و پیشرفت بالای ۹۰ درصد در حال اجراست.
وی افزود: شرکت گاز مازندران از یک جبهه دیگر از سمت ونوش به سمت دریاچه ارواح سه پروژه را در سه فاز تعریف کرده است که در فاز نخست بالای ۹۵ درصد، در فاز دوم با ۶۰ درصد پیشرفت و در فاز سوم با ۴۵ درصد پیشرفت در حال اجراست.
وی با قدردانی از همکاری مدیرکل منابع طبیعی مازندران نوشهر، گفت: امید است بتوانیم همه روستاهای مسیر اصلی گاز کجور را که خط ۱۶ اینج از سمت ونوش به کدیر سر و به کدیر و بلده است را گازرسانی کنیم.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران به خطرات حمل گاز «سی ان جی» توسط تریلیهای کفی به دو شهر پول و کجور اشاره کرد و یادآور شد: این موضوع بارها باعث حوادث گوناگون در محور کجور شد و حتی جان یکی از رانندگان را گرفت و به همین دلیل لازم است هر چه زودتر با گازرسانی از خطوط اصلی، این تریلیها را حذف کنیم زیرا جادههای کجور قابلیت تردد این کفیها را ندارند.
جوادی با تاکید بر اولویت جان مردم، ابراز کرد: لولهگذاری بین دوآب و گت کش بالغ بر ۹۶ درصد به اتمام رسید و در ۱۷ نقطه نیز برش عرضی آسفالت انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: در صورت همراهی راهداری خواهیم توانست هر چه زودتر گاز را از سمت کلاردشت به مرزن آباد و سپس به دوآب، پول و کدیر وصل کنیم و از تریلیها خلاص شویم.
مدیرعامل گاز مازندران در ادامه با بیان اینکه خط تغذیه از دوآب به کدیر و از ونوش به سمت کدیر سر در حال اجرا داریم، افزود: این خط را که بنام خط رینگ کوهستان نامیده میشود ونوش به سمت کدیر، مرزن آباد و کلاردشت است و اگر خط اصلی در هر یک از نقاط ونوش تا سلمان شهر مشکلی داشته باشد، خط رینگ کوهستان میتواند برای ما کارساز باشد.
جوادی گفت: سعی ما بر این است از ونوش، بلده و چلاو خودمان را به خط لوله تهران وصل کنیم تا از نعمت گاز تهران برخوردار شویم که البته هنوز به سمت امکان سنجی هم نرفته است.
وی با بیان اینکه پروژه گاز کجور و بلده با پیگیری دو نماینده منطقه از اعتبار ملی برخوردار شده است، افزود: گازرسانی به پنج روستای حیرت، عالیدره، گندیسکلا و کینس با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان با طول ۳۶ کیلومتر اجرا خواهد شد و پیمانکار بزودی کار خود را آغاز میکند.
این مسئول با تاکید بر اینکه برای این پروژه اعتبار تزریق خواهد شد، گفت: برای این پنج روستا ۴۲۰ روز کاری پیمان داریم.
جوادی در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۵ گازرسانی به بخش کجور به پایان میرسد، خاطر نشان کرد: گازرسانی به کل ۶۷ روستای بخش کجور با اعتبار ۹۰۰ میلیارد اجرا خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات