صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: با کاهش مراجعه اهداکنندگان خون و برای تکمیل زنجیره تامین نیازمندی به خون و فرآوردههای آن از سایر استانهای کشور در این زمینه درخواست کمک میکنیم.
مدیرکل انتقال خون استان در ادامه گفت: روزانه ۴۰۰ واحد خون توسط ۳۵۰۰ بیمار تالاسمی و مصدومان حوادث رانندگی در سیستان و بلوچستان مصرف میشود.
وی ضمن تاکید بر اهدای ماهیانه حدود ۶ هزار واحد خون در استان افزود: اهدای خون بسیاری از بیماریهای افراد مانند غلظت خون، پیشگیری از بیمارهای قلبی، کبد چرب و رسوب آهن که عامل سرطانهای خونی میتواند باشد را برطرف میکند.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: تالاسمی یکی از شایعترین بیماریهای خونی ارثی به شمار میرود که تشخیص آن بر اساس انجام یک آزمایش خون ساده با هزینه اندک امکانپذیر است.
صفدری گفت: اکنون میزان بیماران تالاسمی در سیستان و بلوچستان، سه هزار و ۵۰۰ نفر است که از سوی مراکز انتقال خون و بیمارستانها خدمات میگیرند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این رابطه به ایسنا گفت: تأمین خون در استانهایی چون سیستان و بلوچستان که بیماران تالاسمی زیادی دارد دشوار است.
حسینعلی شهریاری استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان برای تأمین اقلام مورد نیاز سازمان انتقال خون در استان و کشور را راهکاری دانست که میتواند وابستگی ارزی انتقال خون را کاهش دهد و گفت: باید به سمت خودکفایی بیشتر برویم.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به دشواریهای تأمین خون در استانهایی چون سیستان و بلوچستان که بیماران تالاسمی زیادی دارد، خاطرنشان کرد: تعدادی از ساختمانهای انتقال خون هم نیاز به بازسازی و تعمیرات دارند و باید از ظرفیتهای خیرین در این زمینه یاری جست.
انتهای پیام
نظرات