• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404022014068
  • خبرنگار : 50649

مدیر جهادکشاورزی شهرستان خبر داد

کشف محموله بزرگ دام به ظن قاچاق در شیراز

کشف محموله بزرگ دام به ظن قاچاق در شیراز

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از شناسایی و کشف یک دامداری بزرگ برای نگهداری دام های مظنون به قاچاق در این شهرستان خبر داد و گفت: عوامل امنیتی و انتظامی با اشراف اطلاعاتی خود موفق به شناسایی این دامداری در منطقه ظفرآباد این شهرستان شدند.

محمد میرزایی ۲۰ اردیبهشت در نشست جهادکشاورزی شیراز ضمن تقدیر از اقدامات اطلاعاتی پلیس امنیت اقتصادی استان فارس در شناسایی و کشف دامداری مذکور، تصریح کرد: در این اقدام ۵۸۹ راس دام سبک شامل ۴۳۶ راس بره نر و ۱۵۳ راس بره ماده کشف و ضبط شد.

وی با یادآوری اینکه در سال گذشته ۴۵ محموله دام به ظن قاچاق به تعداد ۳۵۲۶ راس در شهرستان شیراز شناسایی و توقیف شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون تعداد محموله‌های کشف شده به ۱۷ مورد به تعداد ۲۱۰۲ راس رسیده است که نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزایش دارد.

میرزایی با بیان اینکه بر اساس قانون نگه‌داری دام زنده صرفاً با نصب پلاک معتبر و ثبت مشخصات دام از طریق سامانه پایش بیماری‌های دامی و سامانه هویت دام توسط پیمانکاران ذی صلاح مجاز است، اظهار کرد: دام‌های فاقد این شرایط به منزله قاچاق به‌شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه کشف و شناسایی محموله های قاچاق در حوزه اختیارات پلیس امنیت اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز است، افزود: پس از اعلام پلیس دام‌های مکشوفه توسط مجموعه‌های جهاد کشاورزی و دامپزشکی هویت‌گذاری و پس از انجام مراحل قانونی تحویل پیمانکار استانی نگه‌داری دام‌های قاچاق می‌شود.

میرزایی با اشاره به اینکه دام‌های قاچاق بر اساس دستور مقام عالی قضایی و با قیمت کارشناسی به مزایده گذاشته می‌شوند، بیان کرد: پس از فروش دام‌ها منابع مالی حاصل به خزانه دولت واریز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز افزود: هر گونه حمل و نقل دام‌های کشتاری، پایه پروار و یا داشتی مستلزم هویت‌گذاری و اخذ موافقت حمل از جهاد کشاورزی و مجوز لازم از دامپزشکی است.

به گفته وی، اخذ این مجوز ها لازمه حمل و نقل درون شهرستانی، درون استانی یا برون استانی برای هر نوع دام سبک و سنگین است.

میرزایی از عموم دامداران درخواست کرد: ضمن انجام هویت‌گذاری دام‌های خود به جهت اخذ مجوزهای لازم به مراجع ذیربط مراجعه کنند تا از هرگونه بروز مشکل برای دامداران واقعی و بومی جلوگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه دام‌ها به عنوان ذخایر و سرمایه ملی هستند و با صرف کمک‌های یارانه‌ای دولت آماده عرضه می‌شوند، گفت: پلیس به منظور مقابله با مفسدان اقتصادی و قاچاقچیان دام نیازمند همکاری عموم مردم به ویژه دامداران محترم است و این موضوع برای حفظ منابع پایه کشور ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha