حسین امامی اظهار کرد: آزمایشگاه مولکولی آبفا استان پس از عبور از مرحله جداسازی و تشخیص میکروارگانیسمهای قابل انتقال از طریق آب از جمله باکتریها با استفاده از تکنیک PCR ، وارد فاز شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرکزی و ۹ آزمایشگاه در شرکتها و امورهای تابعه این شرکت در سطح استان دارای گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ هستند، گفت: گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ یک استاندارد معتبر و کارشناسانه مخصوص آزمایشگاههای تست و آنالیز است که به دستیابی شایستگی این آزمایشگاهها میپردازد.
مدیرعامل آبفا خراسان رضوی افزود: چنانچه یک نمونه آب در این آزمایشگاهها و آزمایشگاه ستاد مورد آزمایش قرار بگیرد، در بخش آزمونهای باکتریولوژی، یک نتیجه واحد ارائه میشود.
امامی این مهم را نشانه کیفیت و نظارت برفرآیند آزمایشهای مرتبط با آب شرب در آزمایشگاه ستاد و آزمایشگاههای تابعه در خراسان رضوی دانست که به تجهیزات مناسب تشخیصی مجهز شدهاند.
وی توان آزمایشگاهی شهرستانها را شامل باکتریولوژی و شیمی اعلام کرد و اظهار کرد: آزمایشگاه ستاد علاوه بر این دو بخش، از امکان آزمایش فاضلاب، فلزات سنگین، ترکیبات آلی، شیمی با آنالیز دستگاهی و TOC (تشخیص میزان کربن آلی و ذرات معلق موجود درآب) برخوردار است.
مدیرعامل آبفا خراسان رضوی با اشاره به اقدامات زیربنایی لازم برای دریافت استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ با اعتبار بین المللی از سازمان NACI ایران برای آزمایشگاه آب و فاضلاب ستاد و همچنین سه آزمایشگاه شرکتهای تبصره ۲ پیش بینی کرد، سال جاری فرآیند جایگزینی این استاندارد بین المللی در آزمایشگاههای یادشده انجام شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آبفا خراسان، رضوی امامی اظهارکرد: امکان استخراج دستگاهی ژنوم میکروارگانیسمها نیز به طور همزمان تا ۱۶ نمونه ظرف مدت ۵۰ دقیقه در آزمایشگاه مولکولی شرکت آبفا استان خراسان رضوی فراهم شده است.
انتهای پیام
نظرات