• پنجشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404062716534
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

استاندار خراسان رضوی:

ایده‌های فناورانه در حوزه آب، انرژی و محیط زیست باید به پروژه‌های اقتصادی تبدیل شوند

ایده‌های فناورانه در حوزه آب، انرژی و محیط زیست باید به پروژه‌های اقتصادی تبدیل شوند

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: ایده‌های فناورانه در حوزه آب، انرژی و محیط زیست باید به پروژه‌های اقتصادی تبدیل شوند تا بتوانند در عمل برای حل مشکلات استان مورد استفاده قرار گیرند.

 غلامحسین مظفری در حاشیه سلسله رویدادهای فناورانه دعوت(درگاه عرضه و تقاضای محصولات و خدمات دانش‌بنیان) با محوریت فناوری‌های حوزه آب، انرژی و محیط زیست، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برگزاری این‌گونه رویدادها در کشور و استان خراسان رضوی یک اتفاق مبارک است که باید قدر آن دانسته شود. از افرادی که چنین مباحث مهمی را در دستور کار قرار می‌دهند، وقت می‌گذارند و جمع زیادی از متخصصان را برای پرداختن به موضوعات اساسی گرد هم می‌آورند، باید قدردانی شود.

 وی افزود: در این رویداد، مباحث انرژی، آب و محیط زیست مطرح است؛ سه موضوع مهم که جزو ابرچالش‌های خراسان رضوی است. بنابراین بنده به‌عنوان مسئول استان باید این مسائل را از نزدیک رصد کرده و به معنای واقعی در مسیر یافتن راهکارها تلاش کنم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: این رویداد فرصت بسیار مناسبی است تا درخواست کنیم نتایج مباحث، ایده‌ها و پروژه‌هایی که امروز مطرح و داوری می‌شوند، در صحنه عمل و اجرا به کار گرفته شود. هیچ تردیدی نیست که اگر بنا باشد راهکار مؤثری برای چالش‌ها و مشکلات بیابیم، یکی از اصلی‌ترین مسیرها استفاده از چنین ظرفیت‌هایی، یعنی بهره‌گیری از دانش و فناوری است. خوشحالم که امروز شاهد چنین رویداد بزرگ و مهمی در خراسان رضوی هستیم و امیدوارم نتایج آن برای استان مفید و مؤثر باشد.

 مظفری با اشاره به ماهیت این رویداد گفت: سه موضوع مهم آب، انرژی و محیط زیست، هم از نظر ماهوی موضوعاتی عام و هم از نظر استانی موضوعات خاص خراسان رضوی هستند. پیشنهادهایی که در این رویداد مطرح می‌شوند، می‌تواند به پروژه‌هایی تبدیل شود که گره از مشکلات ما بگشاید. عصر امروز باید ببینیم کدام شرکت‌ها ایده‌های برتر را ارائه داده‌اند و چه سرمایه‌گذارانی برای ورود به این حوزه‌ها اعلام آمادگی می‌کنند تا بتوانیم با کمک وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این فرصت استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان‌رضوی در روز پنجشنبه  ۲۷ شهریور، وی با تأکید بر تسهیل مسیر اجرای ایده‌های منتخب خاطرنشان کرد: برای حمایت واقعی از طرح‌های برگزیده، مهم‌ترین اقدام این است که آن‌ها به عرصه عمل و استفاده وارد شوند. حمایت یعنی تأمین منابع، فراهم کردن امکانات و اقتصادی کردن مسیر اجرای کار است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha