• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404022014220
  • خبرنگار : 50471

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان هشدار داد

ممنوعیت ورود هرگونه تور گردشگری تا پایان خرداد به مناطق حفاظت شده نهاوند

ممنوعیت ورود هرگونه تور گردشگری تا پایان خرداد به مناطق حفاظت شده نهاوند

ایسنا/همدان رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند گفت: از اواسط اردیبهشت‌ تا پایان خرداد ورود هرگونه تور گردشگری، طبیعت‌گردی، گروه‌های کوهنوردی و... به مناطق حفاظت شده شهرستان نهاوند ممنوع است.

محمد گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به حساسیت فصل زادآوری وحوش، تخم‌گذاری و لانه‌سازی پرندگان و از سویی افزایش ورود طبیعت‌گردان، کوهنوردان و سایر افراد به مناطق تحت مدیریت محیط زیست محدودیت‌هایی در شهرستان اعمال می‌شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا از اواسط اردیبهشت‌ تا پایان خرداد به منظور جلوگیری از هرگونه اختلال زیستی و ایجاد استرس در این مناطق، ورود هرگونه تور گردشگری، طبیعت‌گردی، گروه‌های کوهنوردی و... به مناطق حفاظت شده شهرستان ممنوع است.

 وی افزود: پس از پایان دوره محدودیت ورود به این مناطق در صورت درخواست ورود گروه‌های طبیعت‌گردی، کوهنوردی و .... به این مناطق طبیعی  ضروری است هماهنگی‌های لازم با این اداره انجام شود.

رئیس حفاظت محیط‌زیست شهرستان نهاوند در ادامه از وجود بیش از ۴۰۰ گونه گیاهی و جانواری در مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع شهرستان نهاوند خبر داد و گفت: محیط‌زیست نهاوند دارای تنوع بسیار زیادی در بخش جانوری و گیاهی است و همه باید در حفظ این گونه‌ها تلاش و کوشش داشته باشیم.

گودرزی با بیان اینکه این شهرستان دارای منطقه حفاظت شده ملوسان با حدود ۹۰۰۰هکتار، منطقه شکار ممنوع گرین با ۴۷ هزار هکتار و منطقه شکار ممنوع آردوشان با حدود ۸۰۰۰ هکتار مساحت است، اضافه کرد: در مجموع بیش از ۴۰۰ گونه گیاهی و جانوری شامل ۲۵۳ گونه جانوری و ۱۵۲ گونه گیاهی در مناطق مختلف شهرستان موجود است.

وی با اشاره به اینکه گونه‌های شاخص جانوری شهرستان شامل قوچ و میش، گرگ، شغال، روباه، خرگوش، کبک، تیهو، عقاب، شاهین، تشتی، سنگ چشم و... است، بیان کرد: همچنین انواع درختان جنگلی و گیاهان مرتعی نیز در شهرستان رویش دارند و از دیگر گیاهان مهم در شهرستان می‌توان فرفیون، بادام کوهی و گون و... را نام برد.

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha