محمد گودرزی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به حساسیت فصل زادآوری وحوش، تخمگذاری و لانهسازی پرندگان و از سویی افزایش ورود طبیعتگردان، کوهنوردان و سایر افراد به مناطق تحت مدیریت محیط زیست محدودیتهایی در شهرستان اعمال میشود.
وی تصریح کرد: در همین راستا از اواسط اردیبهشت تا پایان خرداد به منظور جلوگیری از هرگونه اختلال زیستی و ایجاد استرس در این مناطق، ورود هرگونه تور گردشگری، طبیعتگردی، گروههای کوهنوردی و... به مناطق حفاظت شده شهرستان ممنوع است.
وی افزود: پس از پایان دوره محدودیت ورود به این مناطق در صورت درخواست ورود گروههای طبیعتگردی، کوهنوردی و .... به این مناطق طبیعی ضروری است هماهنگیهای لازم با این اداره انجام شود.
رئیس حفاظت محیطزیست شهرستان نهاوند در ادامه از وجود بیش از ۴۰۰ گونه گیاهی و جانواری در مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع شهرستان نهاوند خبر داد و گفت: محیطزیست نهاوند دارای تنوع بسیار زیادی در بخش جانوری و گیاهی است و همه باید در حفظ این گونهها تلاش و کوشش داشته باشیم.
گودرزی با بیان اینکه این شهرستان دارای منطقه حفاظت شده ملوسان با حدود ۹۰۰۰هکتار، منطقه شکار ممنوع گرین با ۴۷ هزار هکتار و منطقه شکار ممنوع آردوشان با حدود ۸۰۰۰ هکتار مساحت است، اضافه کرد: در مجموع بیش از ۴۰۰ گونه گیاهی و جانوری شامل ۲۵۳ گونه جانوری و ۱۵۲ گونه گیاهی در مناطق مختلف شهرستان موجود است.
وی با اشاره به اینکه گونههای شاخص جانوری شهرستان شامل قوچ و میش، گرگ، شغال، روباه، خرگوش، کبک، تیهو، عقاب، شاهین، تشتی، سنگ چشم و... است، بیان کرد: همچنین انواع درختان جنگلی و گیاهان مرتعی نیز در شهرستان رویش دارند و از دیگر گیاهان مهم در شهرستان میتوان فرفیون، بادام کوهی و گون و... را نام برد.
انتهای پیام
نظرات