• پنجشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404080804690
  • خبرنگار : 50038

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر:

تاکنون حدود ۲۰ هزار واحد مسکن روستایی ملایر نوسازی شده است

تاکنون حدود ۲۰ هزار واحد مسکن روستایی ملایر نوسازی شده است

ایسنا/همدان مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر گفت: با اجرای طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی، تاکنون حدود ۲۰ هزار واحد مسکن روستایی نوسازی شده و ۵۷۱۶ واحد هنوز نا ایمن است.

روح الله بهرامی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی در این شهرستان به ۷۸ درصد رسید، افزود: شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی در شهرستان ملایر از تراز استانی با ۷۰ درصد و تراز کشوری با ۵۳ درصد بالاتر است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی، ۲۵ هزار و ۶۱۶ واحد مسکن روستایی غیر ایمن در این شهرستان شناسایی شد، ادامه داد: مالکانی که قصد بهسازی و نوسازی مسکن خود را دارند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر بنیاد مسکن و بانک‌های عامل، از این فرصت استفاده کنند، موفقیت نهایی این طرح، وابسته به همکاری سه‌جانبه مردم، بنیاد مسکن و شبکه بانکی است.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر تصریح کرد: با توجه به فرارسیدن فصل سرما و اتمام فصل کاری، باید بانک‌ها مساعدت لازم را به عمل آورند تا تسهیلات در زمان مقرر پرداخت شود.

وی یادآورشد: با تزریق این تسهیلات ارزان‌قیمت و بلندمدت، پنجره‌ای جدید به سوی نوسازی و تحول در بخش مسکن در شهرهای کوچک و روستاهای شهرستان ملایر گشوده شده است.

اتمام پروژه بهسازی معابر روستای چشمه زورق ملایر

تاکنون حدود ۲۰ هزار واحد مسکن روستایی ملایر نوسازی شده است

مدیر بنیاد مسکن ملایر در خصوص بهسازی معابر روستای چشمه زروق از توابع بخش زند نیز، گفت: براساس برنامه ریزی و هماهنگی انجام شده برای ارتقای سطح خدمات ومحرومیت‌زدایی و تسهیل در رفت وآمد قسمت عمده معابر خاکی روستا در قالب فاز اول اجرای طرح هادی ساماندهی و بهسازی شده است.

بهرامی با بیان اینکه این پروژه مهرماه امسال به مرحله انجام آسفالت و بهره‌برداری رسید، اظهارکرد: پروژه شامل جدولگذاری به متراژ ۹۴۰ متر طول، زیرسازی به طول ۰.۷ کیلومتر و اجرای آسفالت به مساحت ۴۸۰۰ مترمربع است، افزود: ساخت یک دهانه پل سه متری به عرض چهار متر با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد نیز در حال اجراست.

تاکنون حدود ۲۰ هزار واحد مسکن روستایی ملایر نوسازی شده است

وی  به بازدید از پروژه‌های عمرانی روستای بلرتو در بخش سامن اشاره و خاطرنشان کرد: در راستای درخواست دهیار و اعضای شورای اسلامی این بازدید بعمل آمد.

بهرامی توضیح داد: این بازدید در راستای بررسی مشکلات و موانع اجرایی پروژه جدولگذاری مسیر اصلی روستا انجام و پس از پایش و بررسی مجدد مسیرهای اجرایی و اخذ نقطه نظرات و استماع مباحث مطروحه از طرف معارضین و دهیار و شورای اسلامی روستا تصمیماتی اتخاذ شد.

تاکنون حدود ۲۰ هزار واحد مسکن روستایی ملایر نوسازی شده است

مدیر بنیاد مسکن ملایر خاطرنشان کرد: در همین راستا نیز در معیت بخشدار زند، از پروژه‌های عمرانی روستای مصلحان بازدید داشتیم، در این بازدید میدانی که با هدف بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی این روستا انجام شد، روند پیشرفت و کیفیت اجرای عملیات آسفالت از نزدیک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی بر تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی از جمله آسفالت معابر با رعایت کامل استانداردهای فنی تأکید کرد و خواستار پیگیری و نظارت مستمر بر این پروژه‌ها شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha