• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404022014226
  • خبرنگار : 50402

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خبرداد

آبرسانی به ۶۹ روستای ملایر در مرحله دوم جهاد آبرسانی

آبرسانی به ۶۹ روستای ملایر در مرحله دوم جهاد آبرسانی

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از آبرسانی به ۶۹ روستای شهرستان ملایر در مرحله دوم پروژه جهاد آبرسانی خبر داد.

فرهاد بختیاری‌فر، شنبه ۲۰ اردیبهشت در جلسه بررسی مشکلات حوزه آب و فاضلاب شهرستان ملایر، اظهار کرد: در حال حاضر، شهرستان ملایر دارای ۸۳ هزار مشترک آب و ۲۶ هزار مشترک فاضلاب است و ۱۳۲ روستا تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار دارند. در سال گذشته، اقدامات مؤثری در راستای آبرسانی به روستاها انجام شده است؛ به‌ طوری که در مرحله اول از قرارداد جهاد آبرسانی، سه روستا آبرسانی شدند.

بختیاری‌فر تصریح کرد: در قالب قرارداد دوم، آبرسانی به ۳۷ روستای حوزه سد کلان در دستور کار قرار گرفته و علاوه بر آن، ۳۲ روستای دیگر نیز در نوبت بهره‌مندی از طرح‌های آبرسانی قرار دارند. در مجموع، با ابلاغ اجرای طرح برای ۶۹ روستای شهرستان ملایر، شاهد افزایش چشمگیر پوشش آبرسانی روستایی خواهیم بود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر ۹ مجتمع آبرسانی در این شهرستان فعال هستند که عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی علی‌آباد دمق به پایان رسیده و به زودی به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به پروژه بزرگ آبرسانی سد کلان، تصریح کرد: این مجتمع بیش از ۲۱ هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد و سه نقطه آبگیر برای آن تعریف شده است. زون دوم این پروژه به دلیل تنش آبی بالا، در اولویت اجرای ما قرار دارد.

بختیاری‌فر خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی دقیقی برای اولویت‌بندی آبرسانی به روستاها انجام شده و تأمین آب کوتاه‌مدت و دستیابی به منابع پایدار از اولویت‌های اصلی ماست.

وی درباره طرح‌های فاضلاب، گفت: در شهر ملایر، ۱۵۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب باید ایجاد شود. تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر نیز دارای سه مدول است که در حال حاضر مدول اول در حال بهره‌برداری بوده و ۱۰۰ لیتر در ثانیه پساب تولید می‌کند. مطالعات مربوط به ارتقای این تصفیه‌خانه نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان  ادامه داد: در روستای حسین‌آباد ناظم، ۱۴ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب اجرا شده و برای تکمیل این طرح و تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب، حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

بختیاری‌فر اظهار کرد: مطالعات مربوط به شبکه جمع‌آوری و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای سامن و ازندریان نیز به اتمام رسیده و این پروژه‌ها آماده اجرا هستند که در حال حاضر نیازمند تأمین اعتبار برای آغاز عملیات اجرایی آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha