سیدمحمدرضا موالیزاده شنبه بیستم اردیبهشت در جلسه کلان پروژههای تجربه نگاری انقلاب اسلامی، اظهارکرد: تبدیل تجربه به دانش بسیار مورد تاکید است و در نهج البلاغه میخوانیم اگر تجربهها نباشند راهها پوشیده میمانند و در دل تجربهها علوم جدیدی وجود دارد.
او ادامه داد: مدیریت بر اساس تفکری شکل میگیرد که مبنای آن دوی امدادی است. اگر به مدیریت به عنوان یک پروژه نگاه کنیم این نوع نگاه برای ما مشکل ایجاد خواهد کرد اما اگر نگاه ما خطی یا پروسه محور باشد میشود امتداد و استمرار در مدیریت.
استاندار خوزستان بیان کرد: گاهی غلظت نگاه سیاسی ما بیش از حد نامتعارف شده و این باعث میشود که ظرفیتها در کشور در دولتهای مختلف نادیده گرفته شوند و عدهای مثل سانترفیوژ از مدیریت خارج شوند و دیگر رغبتی به همکاری نداشته باشند که این یک مشکل اساسی است. اگر ما بتوانیم این را حل کنیم، کمک دهنده است و میتوانیم به هدفمان که تقویت ساختار مدیریتی کشور است برسیم؛ در واقع ما از تجربه نگاری به یک دانش میرسیم و تجربه به ما میگوید با هم باشید و با هم کار کنید.
وی در ادامه با بیان اینکه تجربیات ارزشمندی داشتهایم و اکنون سپاه دیگر فقط یک نیروی نظامی نیست، گفت: سپاه در عرصههای مختلف ورود کرده و دانش جنگ در کشور ما نهادینه شده است. تجربیات موجود ارزشمند است و اینها تجربیاتی هستند که میتواند به عنوان یک دانش مورد توجه قرار بگیرند. اینکه سپاه تصمیم گرفته است پروژههای تجربه نگاری انقلاب اسلامی را انجام دهد یک کار مبارکی است.
استاندار خوزستان عنوان کرد: اگر بحث تبدیل تجربه نگاری به دانش را در دستگاههای مختلف به یک فرهنگ تبدیل کنیم، میتواند بسیار موثر واقع شود. در خوزستان آمادگی انجام این مهم را داریم تا در نهایت بانک اطلاعات خوبی را برای اینکه نخبگان علمی و اجرایی ما بتوانند از آن بهرهمند شوند و نهایتا شاهد رشد و توسعه استان کمک کنند، ایجاد کنیم.
انتهای پیام
نظرات