• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404022114659
  • منبع : نمایندگی کردستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خبر داد:

کشف و ضبط ۱۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در کردستان

کشف و ضبط ۱۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: تعداد ۱۲ دستگاه ماینر غیرمجاز استخراج‌کننده ارز دیجیتال که به‌صورت غیرقانونی در یک واحد تولیدی در شهرستان دیواندره فعال بودند، کشف و ضبط شد.

محمدسعید سلطانی اظهار کرد: در اقدامی هماهنگ و با همکاری نیروهای انتظامی شهرستان دیواندره و پس از اخذ مجوز قانونی از مراجع قضایی، بازرسی از یک واحد مرغداری در اطراف شهر دیواندره انجام شد که در نتیجه آن، ۱۲ دستگاه ماینر غیرمجاز که به‌صورت غیرقانونی به شبکه برق سراسری متصل شده بودند، کشف و توقیف شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق استان کردستان، وی با تأکید بر استمرار برخورد با فعالیت‌های غیرقانونی در حوزه مصرف انرژی، افزود: کشف و ضبط ماینرهای غیرمجاز به دلیل خسارات گسترده‌ای که به شبکه برق استان وارد می‌کنند، به‌صورت جدی در دستور کار شرکت قرار دارد و در همین راستا مانور گسترده‌ای نیز برای شناسایی و جمع‌آوری این تجهیزات در سطح استان در دست اجرا است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان همچنین یادآور شد: در بهمن‌ماه سال گذشته نیز، تعداد ۲ هزار و ۴۳۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در سطح استان کشف، ضبط و امحای شد که نشان از جدیت و پیگیری مداوم در مقابله با این تخلفات دارد.

سلطانی با اشاره به مصرف بالای برق توسط ماینرهای غیرمجاز تصریح کرد: میزان برق مصرفی هر دستگاه ماینر، به طور متوسط بیشتر از مصرف یک کولرگازی و برای استخراج هر بیت‌کوین، برق مصرفی معادل با مصرف سالانه ۴۴۰ واحد مسکونی نیاز است.

وی گفت: فعالیت این دستگاه‌ها با مصرف بی‌رویه برق، فشار سنگینی به شبکه برق وارد می‌کند که موجب نوسان و ضعف ولتاژ، کاهش پایداری سیستم توزیع و در مواردی منجر به آسیب‌دیدن جدی به تجهیزات شبکه و لوازم‌خانگی مشترکان نیز می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان ادامه داد: آسیب‌های ناشی از ماینرهای غیرمجاز تنها محدود به زیرساخت‌های برق نیست، بلکه بخش خانگی و کسب‌وکارها نیز به‌شدت تحت‌تأثیر قرار گرفته و زندگی روزمره شهروندان را مختل کرده و موجب خسارت‌های مالی قابل‌توجهی برای مشاغل وابسته به برق پایدار از جمله فروشگاه‌ها، کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی می‌شود.

سلطانی خاطرنشان کرد: افزایش مصرف برق ناشی از این فعالیت‌های غیرقانونی، منجر به افزایش هزینه‌های تولید برق در کشور می‌شود و برای تأمین این میزان از مصرف اضافی، نیروگاه‌ها مجبور به فعالیت فراتر از ظرفیت خود هستند که این امر، موجب استهلاک بیشتر تجهیزات، افزایش آلودگی زیست‌محیطی و تحمیل هزینه‌های سنگین به دولت خواهد شد.

وی، از عموم شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز در زمینه استخراج ارزهای دیجیتال، مراتب را از طریق سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ و یا از طریق تماس با سامانه ۱۲۱ حوادث برق یا شماره ۱۱۰ پلیس انتظامی اطلاع دهند.

برای گزارش‌دهندگان رمزارزهای غیرمجاز، پاداشی بین یک میلیون تومان تا ۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha