رضا شاهحسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: منابع آبی امسال این زیستگاه اگر چه چندان نامناسب نیست اما در مقایسه با سالهای قبل کمتر شده است.
وی تداوم خشکسالیها و کمبود بارندگیها را مهمترین عامل معضل کم آبی برشمرد و تصریح کرد: چندین منبع ذخیره آبی در سطح زیستگاه ایجاد شده تا در ماههای آینده مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس پارک ملی کویر ادامه داد: در همین راستا چندین منبع و مخزن ذخیره آب از جمله یک مبع ۱۰۰ هزار مترمکعبی، یک مخرن ۲۵۰ هزار مترمکعبی و یک مخزن ۱۵۰ هزار مترمکعبی در پارک ملی کویر تهیه شده است. ضمن اینکه دو مبع ۷۵ هزارمرمکعبی و ۱۰۰ هزار مترمکعبی دیگر نیز در سطح پارک ملی کویر وجود دارد.
شاهحسینی با بیان اینکه فعلا مشکلی از بابت تامین آب نداریم ادامه داد: احتمالا این منابع ذخیره آبی از اوایل مردادماه مورد استفاده قرار گیرد.
وی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا در ارتباط با وضعیت پوشش گیاهی این زیستگاه مهم افزود: پوشش گیاهی این زیستگاه، هر ساله بسته به میزان بارندگیها متفاوت است.
وی با بیان اینکه مشکلی از نظر تامین علوفه حیات وحش جود ندارد اضافه کرد: البته در برخی سالها در مواقعی از سال توزیع علوفه دستی نیز در سطح زیستگاه انجام میشود که در همین راستا مقادیر علوفه نیز تامین شده تا در صورت نیاز توزیع شود.
به گزارش ایسنا، «پارک ملی کویر» که به آفریقای کوچک شهرت دارد، یکی از زیستگاههای غنی کشور است که میزبان حیات وحش کمیاب بیابانی و کویری است. قوچ و میش، کل و بز، جبیر، گرگ، کفتار، روباه شنی، گربه شنی، گربه کاراکال و خزندگانی نظیر مار افعی شاخدار و... از جمله گونههای جانوری این منطقه هستند.
انتهای پیام
نظرات