به گزارش ایسنا، این بازیگران ثالث به دلایل مختلف، توافق ایران و آمریکا را در راستای منافع خود نمیبینند و در همین چارچوب برای تخریب روند از ابزارهای مختلف دیپلماتیک، رسانهای و روانی استفاده کردهاند.
رژیم صهیونیستی در هسته اصلی این مجموعه خرابکار قرار دارد، مقامات رژیم صهیونیستی در راستای تخریب روند مذاکرات سعی کردهاند نگاهها و دیدگاههای زیادهخواهانه خود در مورد فعالیتهای صلحآمیز هستهای ایران را به مقامات آمریکایی تحمیل کنند و برای رییسجمهور این کشور به نوعی تعیین تکلیف کنند؛ چنانکه برخی از تحلیلگران تغییر در مواضع مذاکراتی آمریکا در مدت اخیر را در همین چارچوب ارزیابی میکنند.
رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو در راستای تخریب روند این مذاکرات در مدت اخیر تلاش کردهاند نوچههای قدیمی و جدید خود را به کار ببرند و در همین چارچوب پنجشنبه هفته گذشته شاهد این بودیم که رسانه آمریکایی فاکس نیوز به نقل از منافقین خبر از کشف تأسیسات هستهای مخفی در ایران داد؛ ادعایی که بلافاصله با واکنش وزیر خارجه ایران روبرو شد.
اما در کنار رژیم صهیونسیتی، چند دسته خرابکار دیگر نیز به شدت به دنبال تخریب روند مذاکراتی هستند که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ـ نئوکانها و تندروهای آمریکا با چهرههای شاخص همچون «دوبوویتسن و اندیشکدههایی مثل اندیشکده موسوم به دفاع از دموکراسی؛
ـ چهرههای تندروی دولت اول ترامپ (پامپئو، برایان هوک، نیکی هلی و جان بولتون)
ـ برخی از دموکراتهای دوره اوباما و بایدن که از هیچ کوششی برای سنگاندازی در مسیر مذاکرات ایران-آمریکا فروگذار نمیکنند؛
و سه کشور اروپایی که به دلیل اینکه احساس دور ماندن از روند مذاکراتی میکنند، مدام در صدد اثرگذاری منفی هستند. آنها مشخصا درصدد باجگیری از هر دو طرف ایران و آمریکا (با توسل به حربه اسنپ بک) هستند و این اقدام اروپاییها در حالی است که ایران همچنان به گفتوگوهای جداگانه خود با اروپا ادامه میدهد و این آمریکاست که به نوعی متحدان خود را از گفتوگوها خارج کرده است.
انتهای پیام
نظرات