علیرضا دهمرده امروز دوشنبه در جلسه توسعه صنعت پرورش دام استان افزود: این ظرفیت منحصربفرد میتواند بهعنوان پیشران توسعه اقتصادی در مناطق روستایی و عشایری مورد استفاده قرار گیرد و زمینه ایجاد اشتغال پایدار، افزایش درآمد دامداران و تقویت امنیت غذایی در استان را فراهم کند.
وی ادامه داد: تولید سالانه گوشت شتر در این استان بیش از ۲ هزار و ۲۳۶ تن است که زمینه اشتغال بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ نفر را فراهم کرده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به مزیتهای پرورش شتر در مناطق گرم و خشک گفت: شتر با مصرف کم آب و توانایی تغذیه از پوشش گیاهی فقیر کاملا با شرایط اقلیمی استان سازگار است که فرصت خوبی را برای تامین گوشت قرمز فراهم کرده است.
دهمرده افزود: گوشت شتر بهعنوان یکی از منابع پروتئینی سالم و ارزشمند در کنار خواص تغذیهای فراوان جایگاه ویژهای در طب سنتی و تغذیه علمی دارد که بهدلیل ویژگیهای منحصر بهفرد میتواند جایگزین مناسبی برای سایر گوشتهای قرمز در سبد غذایی خانوار باشد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با هدف استفاده مطلوب و مفید از ظرفیتهای موجود، سند توسعه پرورش شتر در این استان تدوین شده است و در اولویت برنامه های اجرایی جهاد کشاورزی برای حمایت از این بخش قرار دارد.
دهمرده تاکید کرد: این سند با هدف تبیین سیاستها، راهبردها و برنامههای عملیاتی توسعه صنعت شترداری، ارتقای بهرهوری، جذب سرمایهگذاری و گسترش صادرات فرآوردهها تنظیم شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به تدوین برنامه شترداری نوین در استان تلاش داریم با بهرهگیری از فرصت مرز، واردات شترهای پر تولید و اجرای برنامه اصلاح نژادی، توسعه شترداری نوین در استان شتاب بیشتری پیدا کند و فرصتهای شغلی جدید و درآمدزا فراهم شود.
انتهای پیام
نظرات